Squash rosti
De her squash rosti er de lækreste rosti jeg har smagt. En af grundende til jeg er så fan, er muligvis, fordi jeg genrelt ikke bryder mig om rosti, og de her minder lidt, men ikke voldsomt, om de traditionelle rosti vi kender. De er perfekte som tilbehør til aftensmaden, eller som supplement til frokosten. De er også velegnede at have med på farten som et lille mellemmåltid. Samtidig er de hverken svære at lave, eller tager lang tid, og så er de både super smagfulde og super sunde.
Det du skal bruge (12 stk):
- 2 squash
- 2 æg
- 2 spsk hvedemel
- 50 g hvedeklid
- 3-4 spsk groft rugmel
- salt
- peper
Fremgangsmåde:
- Squashen rives fint på et rivejern. Hvis det er en meget fugtig squash kan der drysses en teske salt henover den revne squash hvorefter det skal trække en 10 minutters tid. Herefter kan du presse noget af væden fra.
- Æg piskes sammen med først hvedeklid, herefter hvedemel og groft rugmel. Tilsæt nu squashen samt salt og peber og rør godt rundt.
- Steg squashfarsen på panden i olie, eller anden fedtstof, indtil de er gyldne. Imens resten af rostierne steges færdig kan det være en god ide at ligge de færdigstegte rosti i en forvarmet ovn på ca. 160 grader, så de kan holdes varme til servering.
Mums hvor ser de gode ud. Vil de kunne fryses?
Ud det er et godt spørgsmål, jeg har ikke prøvet det, så meld endelig tilbage, hvis det er noget du forsøger 😀