20% på alt hos Sports Master

Husk, det varer ikke ved

13867147_10208704339942664_2141546591_nKender i de dage, hvor ens humør skifter som det danske sommervejr? En af de dage hvor man det ene minut er glad og smiler, men hvor man indeni føler sig udmattet og ked af det, og det skinner igennem minuttet efter.

Sådan en dag havde jeg i weekenden. Jeg var glad det ene øjeblik, mens tårerne pressede på det næste. Mine humørsvingninger ville ingen ende tage. Jeg brugte derfor dagen sammen med to af mine tre forældre (min mor og min stedfar), to personer som kender mig bedre end nogle andre.

Min mor og jeg gik en tur sammen hvor hun fortalte mig historien om Karen Blixens brev. Som historien lyder, i må endelig rette mig hvis jeg tager fejl, men så fik Karen Blixen et brev, og med brevet fulgte ordene: Må åbnes, når De er allermest lykkelig, eller når De er allermest fortvivlet.

Karen Blixen turde ikke åbne brevet da hun var allermest fortvivlet, men turde åbne det en dag hun var allermest lykkelig. I brevet stod der:

Husk, det varer ikke ved.

Min mor er den bedste. Hun kender mig bedre end nogen anden. Hun sluttede af med at sige, den er til dig. Intet varer ved, og som man har det lige nu, sådan behøver det ikke være resten af livet.

Det gjorde mig rigtig glad indeni, og jeg synes historien er meget sigende. Uanset om man er lykkelig helt ind i hjertet bør man altid have in mente, at det ikke varer ved. At man skal nyde det til fulde, nyde alt til fulde. Hvert sekund af livets mest lykkelige stunder bør man suge til sig som var der ingen dag imorgen. Ligeså bør man egentlig gøre med alle andre stunder. Og når man har det svært, bør man opmuntre sig selv med ordene, og huske på, at der altid er lys for enden af tunnelen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på alt hos Sports Master