Om knibeøvelser og kvindekroppen

Mine sommerferie køb

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 16.39.411:// Adidas Leggings 2:// Adidas Original T-shirt 3:// Sports BH fra H&M 4:// Adidas Yvori Sneakers 5://Valenzia halskæde 6:// Adidas Performer Tanktop 7:// Nike Tanktop

Der sker et eller andet med mig og mit dankorts forhold når jeg er på ferie. Jeg er normalt ikke god til at lave impuls køb. Generelt er jeg meget velovervejet når jeg shopper – lidt for meget måske. MEN ikke når jeg har ferie tydeligvis. I mine feriedage har jeg blandt andet købt ovenstående tights og toppe. Sports BH’en købte jeg to af, blot i lysegrå og ikke hvid. Skoene havde jeg i forvejen, men ved flere har spurgt til dem, og da jeg fandt dem på tilbud ville jeg lige smide dem med. Kæden har jeg ikke købt på min ferie, men render jeg altid rundt i, og synes den giver et lækkert pift til det sporty look. Jeg er VILD med Adidas for tiden, hvilket også kan tydes i mine køb, men det er fantastisk kvalitet, lækkert at se på OG kan fås til billige penge. Jeg er fan.

Indeholder affiliate links

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om knibeøvelser og kvindekroppen