Turpas, silikonebryster og et nej tak

Om de berømte kasser

14011905_10208835863870680_1508238511_nVi blander os egentlig alt for ofte, alt for meget, i hinandens buissines. I ting og sager som overhoved ikke vedrører os. Jeg ser lidt at der er to måder at blande sig på 1) den nysgerrige – hvor du spørger for at få svar og 2) den dømmende – hvor du tænker dit. Jeg bryder mig ikke om nr. 2.

Hvis du undrer dig over den måde jeg bor i min krop på, så spørg mig, i stedet for at dømme mig. Vi kan alle lærer ting af hinanden, men ingen siger, at det jeg gør er rigtig for alle, eller det du gør er rigtig for mig. Det kan være der er en grund til, at jeg gør som jeg gør, spiser som jeg spiser, træner som jeg træner, fjerner hår som jeg fjerner hår eller noget andet, men hvis du ikke spørger får du ikke svar – og det er HER jeg ser vi alle kan blive bedre. Jeg ser nemlig en stor tendens til, at man taler bag hinandens ryg “Ej så gør hun sådan og sådan, det virker jo ikke” Hey. Det ved du ikke noget om.

Jeg har skrevet lidt om det før, fordommene, og jeg afskyr dem virkelig. Der er ligeså mange forskellige måder at leve sit liv på, som der er mennesker, og der er ligeså mange forskellige måder at se smuk ud på, som der er kroppe. Så hvorfor blande sig i hinandens måder at leve og se ud på, bag hinandens rygge? Jeg ser sikkert tingene anderledes end du, men det gør hverken din eller min måde rigtig eller forkert.

Det er hverken eller, rigtig eller forkert, at veje 60 eller 80 kilo, at have store eller små bryster, at have hår på fritten eller ej. Det der er rigtig for dig, er det der føles rigtig for dig. Det der er galt i vores verden er, at vi er blevet meget dårlige til at mærke efter hvad der er rigtig. Så vi tyer ofte til det vi hører er rigtig. Vi bliver fortalt at vi skal have mellemrum mellem benene, at vi skal have flot glat hud, uden hår og urenheder, at vi skal have det rigtige job og passe ind i alle de rigtige kasser.

I min verden findes der ingen kasser. Jeg hader ideal-kasserne og har lyst til at trampe på dem alle sammen. Trampe dem flade så ingen nogensinde kan passe ind i dem igen. De er til ingen verdens nytte, og de skaber kun ravage i unge menneskers hoveder.

Så husk på, at ingen skal få dig til at føle dig forkert fordi du ikke er som dem. Vi er alle forskellige, har forskellige kroppe, som er formet på forskellige måder, som har båret os igennem vores forskellige historier og det skal vi være stolte af hver især.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

 • mette

  Åh hvor har du bare ret!
  Har først lige opdaget din blog, og du har nu en fast læser. Virkelig reflekterende, gode indlæg med substans, hvor du tør sige din mening- det kan mange lære noget af- jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er DU bare sød. Det gør mig så glad at høre, at du har lyst til at følge med her på bloggen. Tak for din fine kommentar, og velkommen til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turpas, silikonebryster og et nej tak