Jeg fik af vide, at jeg ikke kunne få børn

7 typer du har mødt i træningscentret

14159679_10208958479295989_784940015_nJeg mænger mig med dem dagligt, nogle snakker jeg mere med end andre. Nogle er blevet fast inventar i min hverdag, blevet gode venner, blevet folk jeg betror mig til, andre har jeg aldrig snakket med. Alle har de samme passion, nemlig at bruge kroppen. Enten fordi de vil nå et mål, eller fordi de vil lufte tankerne. Her er syv fitnesstyper jeg har lagt særligt mærke til i fitnesscentret.

  1. Hende der bruger mere tid på at posere, se sig selv i spejlet og spille lækker, end at træne. Jeg ved ikke helt hvor meget det har med træning at gøre, men hun skal da være mere end velkommen til det.
  2. Ham der smider med vægrende og pruster som et dyr i brunst efter hvert set. Han har nok set hende der bruger mere tid på at posere og prøver at imponere – forkert sted ven.
  3. Veninderne der burde se sex and the City i stedet for at træne “og så sagde Oskar til Trine, at Ludvig havde sagt til Charlotte, at Lotte var sammen med Klaus mens Troels havde været i Jylland fordi….”. Wauw, bare wauw.
  4. Typen der aldrig rydder op efter sig selv, også ofte typen der taber papir på gulvet, kigger på det og trasker videre. Jeg har aldrig forstået det. Er du stærk nok til at hive vægtene frem, er du også stærk nok til at sætte dem tilbage. Det burde ikke være så svært at forstå.
  5. Mormoren der kommer over til en maskine hvor typen, der aldrig rydder op efter sig selv, har efterladt 8 x 20 kg’s vægtskiver. Stakkels kvinde. Hun har om nogen brug for at styrke muskulaturen, så please ryd op efter jer selv, så mormor kan træne.
  6. Dingsen, der når hun træner, altid rydder op efter typen der aldrig rydder op efter sig selv, og hjælper mormoren med at fjerne de 8 x 20 kg’s vægtskiver. Denne type arbejder ofte selv i fitness, og ved hvor træls det er at rydde op efter alle, ja det kunne meget vel være mig.
  7. Hyggeren, som mest af alt er i fitness for det sociale aspekt. Kommer alene men har et hav af bekendte dernede, så ender med at bruge 2-3 timer i centret hvoraf måske 1 time er reel træning.
nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik af vide, at jeg ikke kunne få børn