Spis din fredagsslik på en onsdag

you learn to love the things you’ve got

Skærmbillede 2016-09-05 kl. 19.18.36Det er ikke nemt at lære at elske sig selv, hvis man stræber efter noget langt væk fra det man har og det man er. But well, if you can’t get what you love. You learn to love the things you’ve got. Det hørte jeg i hvert fald i en sang, og det fangede mig på en eller anden måde.

Det er et ret smukt budskab, som jeg synes afspejler meget godt det budskab, som jeg forsøger at komme ud med her på bloggen. Hvis du ikke kan få det du gerne vil, lærer du at elske det du har. Lad hver med at fokuser på at elske alt det du ikke er, men elsk det du er, den du er, den krop du lever i. Ikke fordi du ikke kan ændre det og den, for det kan du, men fordi du er dig, og det er mere end godt nok.

Vi taler tit om “de”. De siger, de mener, de synes. Hvem er “de” egentlig og hvor vover de at fortælle dig hvordan du skal være og agere. Hvor vover de at blande sig i dit liv, din krop, dine leveregler. Hvor vover de at få dig ud på et fundament hvor hvert skridt du tager føles som om, at du går i den forkerte retning. Hvor vover de at sætte et label på dig. Hvor vover de at beslutte sig for hvem du er.

Du skal nok lære at elske det du har og den du er, du skal bare indse, at det vigtigste er at du er glad i din krop og for din person. Det bare er ikke lige til, men jeg ved, at du kan nå dertil. Du skal leve dig selv fuldt ud og ikke gemme dig bag facader. Facader som er sat for andres skyld. Facader som fungerer ligesom når man pakker en smuk vase ind. Man pakker den i flere og flere lag, for at den ikke skal gå i stykker. Du er vasen, og du pakker dig selv ind, for du vil ikke såres. Du vil matche ind, derfor kommer du flere lag rundtom vasen, rundtom dig selv. Du må indse, at det er på tide at pakke den smukke vase ud. Det kan godt være at vasen har fået skår i glasset, men den er stadig den smukkeste vase, alene af den grund, at den ikke ligger gemt væk under en masse lag aviser og pap. Skårene gør den kun mere antik og unik.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

  • Cathrine

    Så rigtigt og godt skrevet 😊 Jeg elsker at læse din blog! Det du skriver virker så rigtigt og sætter mange tanker igang hos en !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor er du bare sød, tak fordi du læser med, og tak for din kommentar 😀 Det er dejligt at høre, at mine indlæg sætter tanker igang 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis din fredagsslik på en onsdag