Efterårs musthaves

7 skønhedstips til dig

14628187_10209418298831190_1312543768_nJeg har aldrig (7-9-13) kæmpet med uren hud, døjet med fedtet hår eller haft andre særlige gener. Men jeg er også vokset op med en mor, som går meget op i at pleje huden med alle de rigtige cremer og produkter. Om det er derfor jeg er sluppet let skal jeg ikke kunne sige, men jeg er nu rigtig glad for hendes råd gennem tiden. Egentlig er jeg også ret glad for, at hun har været efter mig som lille når jeg ikke puttede bodylotion på efter mit bad, for det betyder at det idag er blevet en af mine daglige rutiner, som gør min hud dejlig blød. Jeg har valgt at dele nogle af mine “skønhedstips” (det er måske alligevel for meget sagt, men stadig) med jer i det her indlæg, og i er mere end velkomne til at dele nogle af jeres i en kommentar nedenfor, så vi kan inspirere hinanden.

 1. Bodylotion efter HVERT bad. Jeg skifter mellem at bruge en helt klassisk bodylotion fra Nivea, da den trænger hurtigt ind og ikke efterlader huden fedtet, og Matas bodylotion med Aloe Vera.
 2. Vælg nogle produkter du kan holde ud. Jeg er enooooormt sart med lugte, og hvis jeg ikke kan lide lugten på mit produkt, så stopper jeg automatisk med at bruge det. Ja jeg lugter sågar til min mascarra inden jeg køber den (også noget jeg har fra min mor). Så et lille tip, vælg altid nogle produkter du ved du kan holde ud.
 3. Kokosolie er super godt til at shine kedeligt hår op. Fordel en god håndfuld kokosolie i tørt hår. Kom en plastikpose omkring og lad olien suge godt ind i et par timer, eller natten over. Kom en klat shampoo i håret og masser godt inden du vasker håret. Vask en ekstra gang med shampoo.
 4. Kokosolie kan også godt bruges som make-up fjerner. Det kræver bare en del tålmodighed. Jeg fjerner ALTID make-up hver aften, vasker ansigtet og bruger ansigtscreme, så huden kan få lov at ånde om natten.
 5. Invester i en god ansigtscreme. Jeg har længe brugt mærket exuviance som også indeholder solbeskyttelse, og er kæmpe fan af den.
 6. Hent app’en Kemiluppen. Den er genial. Jeg fik den anbefalet fordi jeg synes det kan være en jungle, at finde ud af om de produkter man køber indeholder alt for mange kemikalier, parabener osv. osv. Med app’en kan du scanne stregkoden på dit produkt og få svar på om det kan anbefales i forhold til indholdet af kemikalier. SÅ smart.
 7. Sig til dig selv du er skøn hver dag. Kliche, jeg ved det, men jer der læser med fast kender mig. Man siger at det smukkeste vi kan bære er et smil, endnu smukkere er et smil der udstråler selvsikkerhed og glæde. Dét er skønhed.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

 • Materialisten

  Jeg håber, at du er klar over, at man ikke må åbne mascara’er i Matas, der IKKE er testere?
  Lige så snart man opnår en mascara (Rimmel, max factor, maybeline, L’oreal) , der ikke forefindes testere på, vil der komme luft ned i, og mascaraen vil starte dens udtørings-proces, fra det øjeblik, du åbner den,
  En mascara har jo en holdbarhed på 3-6 måneder.

  Men er du vant til de dyrere mærker, der forefindes testere på – så intet problem 🙂

  Hilsen en Matas materialist, der er træt af at smide mascara’er ud, fordi folk åbner den originale varer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det er jeg ganske godt klar over, at man ikke må åbne ting der ikke er testere. Synes nu også at der er testere på de fleste mærker i Matas, så det er ikke noget problem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs musthaves