Ting jeg hader ved at være single

Ting jeg elsker ved at være single

14569138_10209249891301107_1535482358_nJeg har lært, at man altid skal gøre et ihærdigt forsøg i, at hive de positive ting frem, og selvom det til tider kan være træls og ensomt at være single (læs med her), så er der altså stadig en lang række ting jeg ELSKER ved det. Ting som jeg helt sikkert også kommer til at savne den dag, jeg ikke er single længere.

  1. Jeg er ikke afhængig af nogen, og jeg bestemmer helt selv hvad jeg har lyst til at lave. Så har jeg lyst til at ligge i sengen og se Netflix en hel dag, med et nutellaglas i hånden, så er det det jeg gør.
  2. Jeg kan tage ud med alle mine skønne piger ligeså tosset jeg vil.
  3. Jeg kan flirte med hvem jeg vil.
  4. Jeg slipper for at se fodbold. Nu generaliserer jeg, men rigtig mange mænd ser fodbold, meget fodbold. Og jeg kan virkelig ikke lade hver med at smile lidt indeni, når mine veninder siger at deres kæreste igen har erobret stuen fordi der er bold. Jeg nyder det så længe det varer.
  5. Jeg kan være søndagsgrim på en lørdag. Eller på hvilket som helst andet tidspunkt.
  6. Jeg bestemmer selv om jeg vil bruge de sidste madpenge på havregryn, chokolade eller neglelak.
  7. Der er ikke nogen der dømmer mig når jeg snakker med mig selv. Lidt mærkelig vane, men sikkert en mange har, dog bør jeg nok skrue ned for det når jeg får mig en kæreste.
  8. Jeg behøver ikke holde mig hårfri 24/7. Jeg vokser mig altid de forskellige steder, og det er altså dyrt i længden. Men ingen bemærker om der går en uge eller to mere end hvad godt er.
  9. Jeg kan fylde hele sengen. Forleden nat fik jeg klaus bare af, at min mobil lå i sengen ved siden af mig. Den skal ligge på natbordet, så jeg har hele sengen for mig selv. Plus mine to dyner og to hovedpuder. FAN.
  10. Jeg har mulighed for at udvikle mine handy sider. Jeg er ikke god til at være for afhængig af andre, da jeg gerne vil kunne klare en stoppet kloak selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg hader ved at være single