Om at være frivilligt

Vegetar på deltid

14513632_10209237924081934_982775935_oFor nogle uger siden var jeg på lækker vegetar date med en masse søde bloggerpiger og Nutana. Nutana tilbyder en lang række lækre og smagfulde vegetariske produkter, som jeg lynhurtigt er blevet mega fan af. Flere og flere danskere er begyndt at spise mere vegetarisk, årsagerne er mange, men de mest udbredte handler om miljø og dyr. Derudover så oplever utrolig mange, inklusiv mig selv, en positiv balance i kroppen når den ikke stopfodres med kød, især fra firbenede dyr.

Eventet fik mig til at tænke over hvor meget kød jeg egentlig selv spiser. Jeg har aldrig set mig selv som vegetar, for jeg spiser både kylling og fisk. Til gengæld spiser jeg meget sjældent kød fra firbenede dyr, egentlig kun når jeg er hjemme ved mine forældre at spise. Så man kan vel egentlig godt betegne mig som flexitar, eller vegetar på deltid om man vil.

Og nej, vegetarisk mad er ikke kedelig, ja du kan få massere af smag for pengene og jo det er nemt at tilberede, især når Nutana servere deres sprøde nyheder for dig. Jeg smækkede den her lækre salat sammen på nul komma fem, og kan varmt anbefale andre produkterne.

Bland snittet spidskål med halve tomater og en god portion edamame bønner sammen med en god klat af din yndlings Nutana paté. Steg herefter Nutanas veggie bites eller sprøde falafler på panden i olie og bland de færdigstegte herligheder i salaten. Super mættende, super lækkert, super nemt. 14537010_10209237946682499_991978732_o

Produkterne i dette indlæg er sponsoreret af Nutana

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være frivilligt