Der er noget jeg skal fortælle jer

december 29, 2016 8 Af Sunderehverdag

15782441_10210130688280481_434803650_nJeg har været rigtig spændt på at dele noget med jer. Noget jeg har gået og arbejdet på i et par måneder nu. Noget der har gjort, at jeg desværre har haft meget lidt overskud til at blogge. Et projekt der ikke er helt færdigt endnu, men som snart bliver det. Noget jeg er blevet opfordret til et hav af gange. Noget jeg ikke har turde kaste mig ud i før nu. Noget jeg ikke kan holde inde længere.

Jeg har valgt at starte op som selvstændig klinisk diætist. Jeg har altid brændt for at hjælpe mennesker. Jeg har altid været nysgerrig på hvordan vi kan vokse op i en verden, og alligevel se den så forskelligt. Jeg ved, at mennesker er individuelle, og jeg ved, at vi kæmper med forskellige kampe. Noget jeg har fundet ud af med tiden er, at jeg er god til at hjælpe dem, som kæmper med kampen om at lære at få et normalt forhold til kost og træning. Dem der kæmper med kampen om at lære at elske sig selv, lære at acceptere sig selv, lære at acceptere, at sundhed ikke kun handler om det vi spiser. Derfor har jeg valgt at bruge mit virke som klinisk diætist til at hjælpe lige præcis der, hvor jeg føler jeg kan gøre en forskel.

Jeg vil hjælpe dig der ønsker at tabe dig, men samtidig ønsker at lære at acceptere dig selv i processen. Dig der går og kæmper med en mulig spiseforstyrrelse. Dig der har svært ved at finde balancen mellem at spise sundt og være fanatisk. Dig der måske bare ønsker at vide, om du er på rette vej. Jeg kommer til at tilbyde forskellige forløb med forskellige fokus, noget i vil komme til at kunne læse meget mere om, når min hjemmeside er helt færdig.

Min virksomhed kommer til at forløbe ved siden af bloggen, og min hjemmeside kommer til at kunne findes på domænet: nadjavienberg.dk. Den er dog ikke helt færdig endnu, og er derfor heller ikke tilgængelig endnu. Men det kommer. Nu skulle jeg i første omgang bare ud med det, og jeg håber at du, hvis du sidder med tankerne om at starte kostvejledning op, vil kontakte mig. Indtil videre foregår alt kontakt som altid på mail: sunderehverdag@gmail.com.

Jeg glæder mig helt igennem vanvittigt meget til at starte op som selvstændig. Jeg ved det bliver møg hårdt i starten, jeg er allerede forvirret og træt af ordet moms, jeg ved endnu ikke hvordan jeg får betalingen til at foregå over hjemmesiden, men jeg har mod på det hele, og jeg tager alt som det kommer i stiv arm.