Svampet banankage

Har du aldrig fortrudt?

15215978_10209771830109251_1282763477_oEfter at have delt min historie om mine brystoperationer (læs hele historien her, her og her), fik jeg for nogle uger siden fik jeg spørgsmålet: “har du aldrig fortrudt, at du fik lavet dine bryster, når du alligevel fik dem fjernet igen?”. Det er langt fra første gang, at jeg møder det spørgsmål, faktisk, har jeg mødt det et utal af gange.

Det kan måske være svært at sætte sig ind i, hvorfor man vælger at få lavet noget om, som man har brugt så mange penge på at få lavet. Det kan måske virke naivt at få det lavet i første omgang. Det kan måske lyde som en spontan beslutning jeg tog som 20 årig. Det kan virke som om, at jeg ikke havde gennemtænkt det. Faktum er, at det havde jeg. Jeg brugte næsten et år på at spare op. Jeg lagde penge til side hver måned til min operation. Det gjorde jeg af to årsager, 1) jeg ville ikke bruge min opsparing på det, 2) jeg ville sikre mig, at det var det jeg ville. Jeg tænkte hver dag i det år, tænkte og glædede mig. Jeg var muligvis i en naiv bobbel hvor jeg bildte mig selv ind, at det var det rette for at blive lykkelig, men beslutningen blev ikke taget spontant. Jeg undersøgte alt omkring det. Det var ikke spontant.

Til trods for meget grundig undersøgen, så var det en forkert beslutning for min krop og mit sind. Det vidste jeg bare ikke på det tidspunkt. Det vidste jeg først efter 2 år hvor jeg forsøgte at vænne mig til min nye krop. Det vidste jeg først, da jeg fandt ud af, at man ikke kan ændre på sig selv og blive lykkelig.

At gå rundt og føle sig så forkert i egen krop, det var noget jeg aldrig havde prøvet før. Selv før operationen, følte jeg mig mere mig. Derfor valgte jeg at få implantaterne taget ud igen. Derfor valgte jeg at bruge næsten ligeså mange penge, på at få mine “egne” bryster igen. Mange vil synes det er mange penge at bruge. Mange vil mene, at det er nogle store operationer at gå igennem – uden et egentlig resultat. Mange vil tænke hvad man dog ikke ville have kunne bruge alle de penge til i stedet for. Mange vil mene det er en dum beslutning i første omgang. Mange vil tænke deres. Men nej, jeg har aldrig fortrudt.

Jeg vil ikke få noget ud af at fortryde det, og netop derfor har jeg valgt at acceptere mine valg. Jeg har aldrig gidet at ærgre mig over at have brugt pengene på det. For jeg har aldrig følt, at det har været en forkert beslutning. De kommer heller ikke tilbage, så hvorfor skulle jeg bruge energi på at fortryde det? Jeg er ked af, at jeg som 20 årig følte mig så forkert, at jeg så det som en udvej. Jeg er ked af, at jeg ikke kunne ændre mine tanker om mig selv og min krop. Jeg er ked af, at jeg ikke kunne se det smukke i mig. Jeg er ked af, at jeg troede på, at større bryster ville gøre mig glad. Men jeg har aldrig fortrudt.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet banankage