Der er noget jeg skal fortælle jer

Nytårsforsæt

15820811_10210139145771913_1615758161_oJeg har aldrig været fan af nytårsforsætter, noget jeg tidligere har skrevet om lige her. I år prøver jeg noget nyt. I år tænker jeg tilbage på 2016, og finder de ting frem jeg har lært, og som jeg vil fortsætte med i 2017. Hvorfor opfinde den dybe tallerken, og opstille alle mulige, alligevel urealistiske, mål op for sig selv, når man kan bruge sin erfaring, og se hvad der rent faktisk fungerer, og så fortsætte med det?

Så her kommer nogle af de ting, jeg har lært i 2016, og som jeg vil fortsætte med i 2017:

 • At det er okay at sige nej tak. Ikke kun til små ting, men også til ting der frister, men måske alligevel ikke føles rigtig. Man skal ikke lade sig presse. I 2016 sagde jeg nej tak til en meget spændende jobmulighed, ene og alene af den grund, at det føltes forkert. Kunne jeg se mig selv i jobbet – ja, men der var noget jeg hellere ville. Før havde jeg måske tænkt “Jeg burde, det er en vanvittig god mulighed”, denne gang havde jeg is i maven, jeg sagde nej, og det har nu givet mig endnu bedre muligheder.
 • At leve i nuet. Jeg har sådan et af de der irriterende planlægger-gener indgroet i mig (tror de fleste kvinder kan relatere her). Det er i den grad blevet sat på prøve i 2016. Lige siden starten af året, har jeg lært, at man ikke kan planlægge sig ud af alt, noget jeg også har skrevet om her. Det har lært mig at leve i nuet, fremfor at tænke alt for langt frem. Nogle gange er det helt okay, at man ingen ide har om hvad man skal imorgen.
 • At sundhed ikke handler om hvor meget du løfter, hvor langt du løber eller hvad du spiser. I starten af året skrev jeg et indlæg om de negative automatiske tanker der kan opstå, når man sammenligner sig selv med andre. Jeg har igennem året lært, at være fuldstændig ligeglad. Jeg træner hvis jeg har lyst, tager ikke tid på min træning, husker ikke hvad jeg plejer at tage af vægte, er færdig når jeg føler mig færdig. Jeg spiser det jeg har lyst til. Jeg er ligeglad med om jeg spiser Nutella fire dage i træk. Jeg mærker efter. Min krop, mine regler, og det behøver andre faktisk slet ikke blande sig i.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

1 kommentar

 • Gustavo Woltmann

  Endelig nogle gode nytårsfortsæt som faktisk giver god mening. Dem vil jeg også prøve at følge!

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget jeg skal fortælle jer