Honninghjerter med rug

Proteinpandekager med pistacie

15225246_10209821741196997_1650799052_o

Jeg har aldrig været fan af at proppe mig med proteinpulver som var der ingen dag imorgen. Proteinpulver er blevet et hypet tilskud, som jo nærmest er sundheden selv, men det er alt i alt noget fis. Mange typer proteintilskud indeholder ekstremt mange tilsætningsstoffer og enormt meget sukker, og så går det smarte ligesom lidt af.

Dog er proteinpulver ikke så forbudt i min verden, som det har været engang. Jeg har nemlig opdaget, at der findes forskellige former for proteinpulver, og at nogle former, som denne kan indeholde mange andre gode næringsstoffer også. Derfor er jeg åbnet lidt op overfor proteinpulver, og laver jævnligt de her pandekager til morgenmad, efter træning eller som snack.

Det du skal bruge: 

  • 1 moden banan
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • 1 scoop proteinpulver (jeg bruger denne)
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen med en håndmikser indtil du har en lind masse. Kom lidt olie på en pande og varm op. Steg små pandekager (ca. 1/2 dl dej pr. pandekage) indtil gyldne og lækre.

15226531_10209821741477004_1486298707_n

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honninghjerter med rug