Kvinder og planlægning

American Chocolate Chip Cookies

13245968_10208104733352874_370196631_nDet her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker.

Og der skal også være plads til kager med massere af smør og sukker i hverdagen. Det skal ikke udelukkes, hvis du spørger mig i hvert fald. Sundhed er balance, og balance handler om at spise det du har lyst til med god samvittighed. Derfor deler jeg denne opskrift med jer. Den er tyvstjålet hos Loui & Bearnaisen.13250532_10208104733272872_1370770815_n

Det du skal bruge:

  • 120 gram sukker
  • 140 gram brun farin
  • 140 gram smør (stuetemperatur)
  • 1 stort æg
  • 240 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 150-200 gram valgfri chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Mål alle ingredienser op i mindre skåle.
  2. Rør/pisk sukker, æg, vaniljesukker, farin og smør sammen til en enstartet masse. Gøres lettest i en bagemaskine ved lav hastighed, men man kan også sagtens bruge en elpisker.
  3. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål for sig.
  4. Tilsæt nu melblandingen lidt ad gangen mens du fortsat pisker massen ved lav hastighed.
  5. Til sidst tilsættes chokoladen i dejen og det hele røres godt sammen.
  6. Kom dejen på køl i i hvert fald 1 time, men gerne til dagen efter.
  7. Del herefter dejen i 12-32 stykker, afhængig af hvor mange cookies du ønsker.
  8. Rul hver dejklump sammen til en kugle og kom på en bageplade med bagepapir. Der skal være god plads mellem kagerne, da de flyder meget ud.
  9. Bag kagerne i en forvarmet ovn på 175 grader (almindelig ovn) i mellem 15-17 minutter (afhængig af størrelsen på dine cookies samt hvor sprøde du vil have dem).
  10. Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt boks.

13235804_10208104733312873_721661019_n

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

5 kommentarer

  • Marie

    Hej – lækker opskrift 😋 Ved du noget om hvor længe de kan holde sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej

    det er lidt ærgeligt at der ikke står hvor æggene og vaniliesukkeren skal i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gustavo Woltmann

    Lækker opskrift. Ved du, om de kan tåle at komme i fryseren?

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej hvornår skal del æg og vanliesukker i

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det skal i sammen med smør og farin, kan godt se den er glippet i teksten, har rettet det nu 😀 Tak fordi du gjorde opmærksom på det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder og planlægning