Fitness = vægttab, så sådan er det

Falafler med et tvist

16128365_10210293366147326_372783838_nJeg har ikke tal på, hvor mange pakker falafler jeg har spist indenfor de sidste par uger. Jeg er kæmpe fan af falafler og de er efterhånden blevet fast inventar i min fryser. Det gør bare hverdagsmaden en million gange lettere, når man har en pakke fryse falafler og et pitabrød ved hånden. Forleden smækkede jeg den her overdrevet lækre portion sammen, udelukkende på rester fra køleskabet og mine højtelskede frysefalafler fra Nutana.

Det du skal bruge:

  • 5 falafler
  • 1 pitabrød
  • 3 store spiseskeer hytteost
  • en god portion frisk spinat
  • en håndfuld champignoner
  • olie
  • dressing

Fremgangsmåde:

Kom olie på en pande og varm op, når olien er varm steges falaflerne på panden indtil de er bløde. Skyl og skær champignongerne ud i skiver og kom dem på panden med falaflerne. Skyl spinaten og kom ved. Lad det hele smelte sammen mens du rister pitabrødet. Når brødet er varmet skæres det over, og hytteost og falafelmix kommes i. Top med dressing og nyd en nem og lækker aftensmad.16117471_10210293366227328_767360261_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness = vægttab, så sådan er det