De små glæder

Mini pizzaer

10620936_10203548704134991_1022847535_n

Når pizza virkelig skal være nemt, varierende, lækkert og hurtigt, så tyer jeg til de her små lækkerheder. De er frysevenlige, kan varieres i det uendelige og så er de bare så nemme og hurtige at lave.

Det vi brugte (3 personer):

  • 6 stykker grove pitabrød
  • tomatsovs
  • oregano
  • kogt skinke i skiver
  • chorizo pølse i skiver
  • kebab
  • pizzaost (16% fedt)
  • rødløg
  • peberfrugt

Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen på 200 grader og varm pitabrødene i 5 minutter, skær dem herefter igennem så du har to pitabrøds bunde (pr. pitabrød) klar til at toppe med hvad du har lyst til. Jeg topper mine med en god tomatsovs, gerne økologisk. Grøntsager og kvalitets kødpålæg. Rødløg og oregano prioriteres altid i gode mængder da jeg synes det smager fantastisk. Jeg slutter toppingen af med lidt pizzaost. Når pizzaerne er toppet sættes de tilbage i ovnen og bages færdigt i ca. 10 minutter, indtil osten er gylden og lækker.

10621916_10203548703694980_1664703095_n

   

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Jeg er vild med de her mini pizzaer! Og ja, de er jo perfekte til madpakken.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små glæder