Gæsteblog: Min vej til konkurrence

Roomies spinatpandekager

15996317_10210292059274655_1608173760_nDe her pandekager kan jeg ikke engang selv tage æren af, da det er min roomie der har været kreativ. Vi toppede pandekagerne med mexikansk kødsovs (hakkekød blandet med mexi-krydderi og grøntsager, så kreative var vi), avokadomos og grøntsager. Det smagte helt fantastisk og var super nemt at lave. Opskriften er inspireret af The Protein Kitchen.

Det du skal bruge: 

  • 6 æg
  • 100 gram frisk spinat
  • 50 gram havregryn
  • Salt, peber og oregano

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne i en blender, og steg dem herefter på en varm pande. Husk at kom lidt fedtstof på panden for hver pandekage, for at opnå de lækreste pandekager. Når alle pandekagerne er bagt toppes de med din yndlings topping. De kan snildt gemmes i køleskabet til dagen efter. 16121668_10210292059314656_1620127822_o

6 kommentarer

  • Mums, det ser lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina Emilie

    Min kæreste og jeg lever ret usundt, men har aftalt, at vi med babysteps vil prøve at ændre på det. Første babystep bliver disse pandekager til aften 🙌

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Hej Nadia
    Det er nogle virkelig lækre pandekager du her har delt. Jeg har lige lavet dem her til aften, og desværre mættede de helt vildt, så ku kun spise en enkel. Men vil spise én til morgenmaden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

    Ser rigtig godt ud. Det er jo egentlig skønt, som man kan blende en masse forskelligt i sine pandekager.
    Og så er der jo så mange forskellige. Her kan I læse alt om pandekager

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblog: Min vej til konkurrence