Roomies spinatpandekager

Sådan holder jeg mig fra at blive fanget i fitness bølgen

16237241_10210345250124393_460550518_nForleden blev jeg spurgt på snapchat, hvordan jeg fortsat holder mig “sund” når jeg arbejder i Fitness World. Hvordan undgår jeg at blive påvirket af fitness typerne, når jeg render blandt dem dagligt. Hvordan holder jeg mig fra at blive fanget af fitness bølgens faste greb. Det er et godt spørgsmål, jeg tror det for mig handler rigtig meget om at være bevidst om, at vi alle er forskellige.

Jeg møder mange typer i fitness, som jeg er imponerede over. Imponerede over deres gejst for at træne, deres motivation og deres viljestyrke. Jeg møder ligeledes typer hvor jeg tænker, at de er for langt ude og at det har taget overhånd. Jeg møder også nogle jeg tænker burde tage sig mere sammen. Alt det her er fordomme, for jeg ved egentlig ikke, hvad der foregår inde i deres hovedet. Jeg kender ikke deres hverdag i detaljer, og jeg ved ikke hvad de tænker, hvorfor de træner og hvorfor de startede med at træne. Jeg kender ikke deres baggrund, og lige præcis det gør, at jeg formår at holde mig “sund” når jeg arbejder i Fitness World. Det er lige præcis dét der gør, at jeg kan holde fast i min måde at anskue sundhed på. Fordi jeg ved hvorfor jeg træner, hvad mit udgangspunkt er og hvornår det bliver for meget for mig.

Der er ingen der er ens, og netop derfor vælger jeg også at skubbe de fordomme jeg får væk meget hurtigt igen. Jeg hader fordomme, noget du kan læse mere om her, og det har ligeledes hjulpet mig til at holde fast i min egen sti. Det kan godt være at jeg ser de samme mennesker, træne 1-2 timer, dag efter dag efter dag, og det kan godt være, at jeg kender deres motivation en lille smule, men jeg ved stadig ikke mere om dem, og jeg ved ikke hvad der præcist driver dem. Jeg ved til gengæld hvad der driver mig, hvad der gør mig glad, og det er vigtigt for mig at holde fast i. Fordomme er med til at opbygge idealer man tror man skal leve op til, men det man altid skal huske er, at minde sig selv om hvad der føles sundt for en selv, og ikke lade sig mærke af hvad andre laver, løfter eller løber når de er oppe og træne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roomies spinatpandekager