Vanens magt

Lidt om boligindretning og en rabatkode

skaermbillede-2017-02-01-kl-18-32-06

Ellos Home Taburet  Ellos Home Lænestol  Ellos Home Vægreol  Minou Plaid 

Tiden flyver afsted, og jeg har boet i mit nye hjem på Frederiksberg i fire måneder nu. Jeg kom først sådan helt rigtig på plads for nogle uger siden. Jeg har længe ledt efter en stol. En lænestol jeg kunne bruge når jeg skulle blogge, se film, læse en bog, sidde og stirre ud af vinduet. Man skal ikke haste i sådan en sag, og det endte så med, at tage mig godt og vel to måneder at finde den rette stol. Men nu er den placeret i mit værelse, som nogle af jer der følger med på snapchat (nadjavienberg) måske også så for nogle uger siden – og den fuldender rummet. Havde jeg ikke lige købt mig en lænestol, var jeg faldet pladask for den ovenfor fra Ellos. Jeg er vild med retro stilen. Vild med genbrug. Vild med tæpper. Vild med den gamle stil. Vild med hygge. Da jeg tjekkede Ellos’ bolig sektion ud, faldt jeg for flere af deres ting. Bare lige for at sætte prikken over i’et, så kører Ellos lige nu med 20% med rabatkoden: 355408

Hvis du ikke er så meget til boligsektionen, så er der også en masse lækre sager i deres sportstøj kollektion. Jeg har selv en hel del sportstøj, købt på Ellos, liggende i mit klædeskab, se noget af det her.

Indlægget indeholder affiliate links

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanens magt