Mangokugler

februar 27, 2017 3 Af Sunderehverdag

11134175_10205215803291428_422186187_n

11092969_10205215803371430_631137876_n

Tænk at pigen der engang ikke kunne lide mango, nu har kastet sig ud i hjemmelavede mangokugler. Det er de nye dadelkugler, og de smager fantastisk. Og til de urolige, i kan godt få skulderne ned på plads igen, for jeg har lært at spise mango nu, og jeg er kæmpe fan af den gule frugt. Jeg er også stor fan af alt man kan snacke, alt der er naturligt og alt der indeholder kakao og/eller chokolade. Så de her kugler, ja i kan selv regne det ud, jeg gigantisk fan.

Prøv også: Raw barer med acai

Det du skal bruge (18-20 stk):

  • 12 dadler
  • 1-2 dl tørret mango
  • ½ dl mandler
  • ½ dl havregryn
  • 1 ½ spsk kakao
  • evt. lidt vand

Fremgangsmåde:

Start med at kog noget vand og hæld henover dadlerne indtil de er dækket. Mens dadlerne bliver udblødt hakkes mandlerne fint – jeg gør det gerne i hånden, så der både kommer store og små stykker mandler i kuglerne. Du kan også vælge at hakke dem i en minihakker. Skær herefter mangostykkerne i små tern og så er du klar til at køre det hele i en minihakker/foodprocessor. Hæld vandet fra dadlerne og start med at blende dem. Kom herefter resten af ingredienserne ved, undtagen vand. Tilsæt kun lidt vand hvis massen har svært ved at samle sig. Tril kuglerne og stil dem på køl i en tætlukket beholder.11130543_10205215802691413_1429980262_n