Jeg er sat på sukkerfri, her er min ærlige mening om det hele

Mørkt chokoladebrud med mocca

10859779_10204398082248913_36942079_nDet her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed. Der er bare et eller andet ved chokolade, med mandler og overtrukket af lidt mere chokolade – jeg elsker det. Vælg gerne lige præcis den chokolade og de nødder du synes allerbedst om. Tilsæt så kærlighed og du har den perfekte vertindegave.10447310_10204398082208912_1002969660_n

Det jeg brugte:

  • 200 g mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • 50 g lys chokolade med mocca
  • 50 g mandler

Fremgangsmåde:

Start med at smelt den mørke chokolade over et vandbad. Jeg koger altid først vandet i en elkedel hvorefter jeg hælder det over i en gryde som står på et lavt blus (det må ikke koge). Herefter kan du smelte chokoladen – pas på der ikke kommer vand i chokoladen. Hak mandlerne, gerne så der både er grove og fine stykker i blandt. Når chokoladen er smeltet blander du mandlerne ved. Herefter hældes chokolademandelmassen hen på et skærebræt beklædt med bagepapir (sørg for at skærebrættet har en størrelse så det kan stå i køleskabet). Smelt nu den lyse chokolade, og kom den herefter over i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne, og dekorer chokoladebruddet med den lyse mocca chokolade. Stil bruddet i køleskabet til chokoladen sætter sig. Tag chokoladen ud af køleskabet når du skal bruge det, og skær eller knæk i mundrette bidder.10859899_10204398082848928_368492934_n10863690_10204398082808927_254313574_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sat på sukkerfri, her er min ærlige mening om det hele