Mørkt chokoladebrud med mocca

februar 24, 2017 0 Af Sunderehverdag

10859779_10204398082248913_36942079_nDet her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed. Der er bare et eller andet ved chokolade, med mandler og overtrukket af lidt mere chokolade – jeg elsker det. Vælg gerne lige præcis den chokolade og de nødder du synes allerbedst om. Tilsæt så kærlighed og du har den perfekte vertindegave.10447310_10204398082208912_1002969660_n

Det jeg brugte:

  • 200 g mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • 50 g lys chokolade med mocca
  • 50 g mandler

Fremgangsmåde:

Start med at smelt den mørke chokolade over et vandbad. Jeg koger altid først vandet i en elkedel hvorefter jeg hælder det over i en gryde som står på et lavt blus (det må ikke koge). Herefter kan du smelte chokoladen – pas på der ikke kommer vand i chokoladen. Hak mandlerne, gerne så der både er grove og fine stykker i blandt. Når chokoladen er smeltet blander du mandlerne ved. Herefter hældes chokolademandelmassen hen på et skærebræt beklædt med bagepapir (sørg for at skærebrættet har en størrelse så det kan stå i køleskabet). Smelt nu den lyse chokolade, og kom den herefter over i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne, og dekorer chokoladebruddet med den lyse mocca chokolade. Stil bruddet i køleskabet til chokoladen sætter sig. Tag chokoladen ud af køleskabet når du skal bruge det, og skær eller knæk i mundrette bidder.10859899_10204398082848928_368492934_n10863690_10204398082808927_254313574_n