Om en hvidvinsbrandert, højlydte grin og gratis vin til dig og din weekend

februar 15, 2017 2 Af Sunderehverdag

15451238_10209931310056150_835278236_nDa jeg startede med at drikke vin, startede jeg blødt ud med hvidvin. Det tror jeg de fleste gør, lidt ligesom da man skulle lære at drikke kaffe. Starter med latte og slutter med sort i sort. Efter min første heftige hvidvinsbrandert (kan ikke anbefales) har jeg dog haft et lidt ambivalent forhold til hvidvinen, og gået over i rosé og rødvinens rækker. Jeg har aldrig været den store vinkender, eller nørdet hvor man finder de bedste og fineste vine, men jeg går op i, at den fylder mig med varme, lækkerhed og ro.

Jeg har dog alligevel suget lidt vin-viden til mig, siden jeg tog min første tår bitter rødvin, og det er blandt andet, at man helst skal gå efter de flasker, hvor vinen er så tæt på proppen som muligt, for at undgå en sprittet smag, og endnu vigtigere, at man skal gå efter en vin med lavt garvesyrer indhold, for at undgå blå tænder. Og det var så så nørdet det kunne blive, fra min side af. Så hvis du har nogle vin fif som jeg skal kende til, til jeg i weekenden skal have mig en lækker rødvinsbrandert sammen med min roomie, så fyr dem afsted i en kommentar til os. Det kan godt være, at nogle mener det er usundt at drikke vin, men det er jeg egentlig ret ligeglad med. Sundhed er hvad du gør det til, og uden at lyde for alkoholisk, så kan en rødvinsbrandert være lige det man har behov for, for at slutte en lang uge af. Vin giver anledning til at lade dig slippe hæmninger, nyde nuet, grine højlydt og bare være til stede – og lige præcis dét er en stor del af sundhedsbegrebet for mig. Om det så er et glas en onsdag aften, eller en flaske lørdag, det er for mig lige fedt.

Så hvis du undrede dig over, hvorfor en sundhedsblogger vælger at skrive om vin, er svaret ovenfor. For mig handler sundhed ikke om hvad jeg kommer indenbors, men hvordan jeg har det med det, og hvad det giver mig. Jeg er KÆMPE fan af vin, så stor fan, at jeg vil give dig 150 kr. gratis til at handle vin for. Så du kan slippe hverdagen, nyde nuet, grine til du får mavekrampe og tage en pause fra alt det der tynger skuldrene. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig Theis Vines nyhedsbrev hvor du vil få 150 bonuspoint (150 kr.) til at kunne handle lækker vin til weekenden. Du får samtidig alle mulige andre fordele ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, du kan læse alle fordelene her, og tilmelde dig her.

Indlægget er sponsoreret