Om en hvidvinsbrandert, højlydte grin og gratis vin til dig og din weekend

Spild tiden lidt

16776421_10210572251759292_1184146713_oJeg har sat mig til rette i min seng. Fundet min computer frem, og tændt for mit TV. Jeg kan ikke beslutte mig for, om jeg skal se Bones eller skrive blogindlæg, så jeg tænker mig at gøre det kvinder nu engang er så kendte for, at multitaske. At blogge mens jeg ser Bones, lyder da hyggeligt og smart. Jeg tager en slurk te og tænker lidt for mig selv. Jeg har næsten lige skrevet et blogindlæg om at vi har så travlt for tiden. Sætningen, “vi bør spilde tiden mere” har kørt rundt i mit hoved hele dagen. Hvorfor har jeg behov for at multitaske nu? Hvorfor har jeg behov for at udnytte hvert minut lige nu. Hvorfor kunne jeg ikke bare spilde tiden lidt?

Jeg tænker tilbage på mit seneste blogindlæg (på daværende tidspunkt – læs det her), tænker på hvordan jeg altid får af vide, at jeg er så god til at rådgive andre. Tænker på hvor dårlig jeg er til, at rådgive mig selv. Jeg er blevet bedre, bevares, vi lærer vel hele livet, men jeg er stadig ikke perfekt. Jeg fejler stadig, stresser stadig, jeg er også kun et menneske. Jeg har stadig tendens til at tro, at jeg skal kunne bære klipper med mine arme, og nå trætoppe mens jeg står på jorden med mine 163 cm. Jeg har selv brug for at stoppe op nogle gange, brug for at en hiver mig ud af hverdagens faste greb, rusker i mig og råber SLAP AF NADJA.

Så hvorfor ikke spilde tiden lidt. Bruge de timer vi nu har, og tænke pyt til de ting vi ikke lige når idag. Jeg siger ikke, at du skal sige pyt til dine deadlines eller vigtige aftaler, blot prioritere dem. Prioritere dine ting, give plads til at du kan sidde og glo ud af vinduet hvis det er det du har lyst til, geare ned fra syvende til tredje gear. Du har kun to arme og to ben, og hvor ofte er det ikke lige gået galt, når du bare lige har skulle hente en kop kaffe på arbejdet, gået forbi printeren, tænkt “jeg tager da lige de kopier jeg printede med mig”, går forbi reolen med dine mapper, tænker “orv, den mappe skal jeg bruge senere, den napper jeg lige med mig”, går videre ned mod din plads, mødt en kollega, forsøgt at vinke, men alle hænder er fulde, og pludselig stået med kaffe over det hele. Digtet scenarie, men måske du kan relatere. Måske kan du se dig selv i situationen, eller en lignende situation. Måske den kunne være undgået hvis du havde spildt tiden lidt, og gået to gange? Måske ikke. Det er alt sammen kun tanker der florerer i mit hoved mens jeg sidder her i min seng. Jeg tager endnu en slurk af min te, kigger op på mit fjernsyn som stadig står med Netflixs startskærm. Lukker min computer ned, og ligger den væk. Sætter min telefon på flytilstand. Går ud og laver mig endnu en kop te, og sætter Bones igang. Nyder kun at have én skærm tændt foran mig.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en hvidvinsbrandert, højlydte grin og gratis vin til dig og din weekend