Kopier min forårsstil

Det nye sort indenfor kostvejledning

17200249_10210747504180493_572583435_oFor at give jer et indblik i hvordan kostvejledning også kan foregå, har jeg fået lov til at dele en af mine klienters oplevelse. En oplevelse der bekræfter mig i, at jeg tog det helt rigtige skridt, da jeg valgte at starte op selvstændigt.
“Jeg kontaktede Nadja for at få udarbejdet en kostplan der skulle hjælpe mig med at tage på. Det var et forløb over 4 uger med en ugentlig samtale.
Det jeg godt kan lide ved Nadja er, at kosten selvfølgelig er i fokus, men det der fylder mest er ens mentale sundhed. Måden du tænker og føler omkring dig selv og din krop. Nadja var hurtig til, at opdage hvor svært det var for mig, at rose mig selv og hvor meget jeg lod mig påvirke af de sociale medier, om hvad sundhed er og hvordan den perfekte krop skal se ud.
Gennem forskellige hjemmeopgaver og vores samtaler, hjalp Nadja mig med, at opdage hvilken magt og forvrænget billede medierne havde givet mig af hvordan ens krop skal se ud og hvad sundhed er.
I mit forløb har jeg lært, at der ikke er EN rigtig måde ens krop skal se ud på. Vi er alle forskellige, og derfor skal vi ikke prøve, at leve op til et umuligt ideal som medierne skaber. Det vigtigste er, at jeg har det godt i min krop, taler pænt om mig selv og elsker mig selv præcis som jeg er. Jeg har lært, at jeg skal acceptere mig selv som jeg er, og lytte til mig krop. En anden vigtig ting jeg har lært er, at se bort fra alle de billeder af “den perfekte krop” man konstant får kastet i hovedet af medierne.
Nadja har lært mig, at sundhed er mange ting. En god kost, træning og meget vigtigt mental sundhed. Det er en personlig proces der tager langtid, men Nadja har hjulpet mig et godt stykke på vejen.
Jeg kan varmt anbefale Nadja. Hun er dygtig til at skabe et trygt rum, hvor du føler at du kan sige alt, fordi du ved at hun ikke vil dømmer dig. Derudover er hun omsorgsfuld, sjov, og kalder en spade for en spade, så du ved hvor du har hende.”
Den gør mig glad helt ind i hjertet når jeg afslutter forløb med sådan nogle kommentarer. Jeg VED at det var det helt rigtige at starte op. Selvom enhver opstart kan være svær, så har det indtil videre været det hele værd. Vi fokuserer ikke på vægten, vi tæller ikke kalorier, vi snakker om selvværd, kroppen og lærer “bare fordi”-reglen. Læs flere klientoplevelser lige her, og hvis du går og tænker om kostvejledning, blandet med elsk-dig-selv vejledning, er noget for dig, så skriv en mail til mig. Så vil jeg kontakte dig, og vi kan tage en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig. Min mail er nadjavienberg@hotmail.com.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kopier min forårsstil