Damebladspsykologi

En anti-blogger-agtig, blogger

17142144_10210736959756889_1218205800_oFor nogen tid siden spurgte min roomie mig, hvordan man taggede placeringer på ens Instagram historie. Jeg kiggede spørgende på hende. Hun kiggede spørgende tilbage og udbrød “Jamen, du er jo blogger, sådan noget burde du da vide”. Hun fandt selv ud af det, og lærte mig hvordan et par dage senere. Jeg vidste ærligt ikke, at man kunne tagge placeringer eller profiler, før hun nævnte det. Det er ikke første gang, at jeg føler mig anti-blogger, det føler jeg mig ret tit. Måske er jeg bare anti-blogger typen, “bagud” og ret mormor på det punkt. Jeg føler mig for eksempel også anti-blogger når:

Jeg  først opdager d. 3. februar at man kan svare på historier på Instagram. Ja, beklager til jer der havde skrevet, det forklarer det sene svar.
Jeg ikke følger andre blogs. Jeg læser engang imellem mine kære veninder Caroline og Matildes blogs. Men det er yderst sjældent.
Jeg ikke går op i likes og følgere (men jeg knuselsker jer der følger med!).
Jeg spiser bland selv slik, træner eller spiser ude, uden at ligge billeder op på de sociale medier. 
Jeg opdager, at jeg ikke ejer en Royal Copenhagen tallerken. Jeg har til gengæld heller ikke to tallerkener der er ens i mine køkkenskabe – se dét er ret blogger agtigt hvis jeg selv skal sige det.
Jeg bliver spurgt hvilket kamera jeg bruger til mine billeder, og svarer min iPhone 5. Har dog lige erhvervet mig en iPhone 7, har fået af vide den har godt kamera.
Jeg sætter mig foran skærmen og har total skriveblokade. En blogger har vel altid et eller andet på hjerte? Derfor jeg elsker min idebank (aka. notefunktionen på telefonen)

Der er helt bestemt mange flere punkter, hvor jeg er møghamrende anti-blogger. Gammeldags, eller mormor. Jeg er ikke med på alt det nye på de sociale medier, men det helt okay. Det okay at være lidt anti i sit fag synes jeg.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damebladspsykologi