6 skønhedstips fra en fitness blogger

Plantebaserede pandekager med smør, som dengang man var barn

17474338_10210904287899988_1615808581_oJeg husker tydeligt de aftener hvor jeg, som lille, fik lokket mine forældre til at få pandekager til aftensmad. Det var ikke så meget de varme pandekager med is eller syltetøj der hittede hos mig. Det var tanken om at få kolde pandekager med smør og sukker, til morgenmad dagen efter. Det var det, der fik fuglene til at synge hos mig. Jeg kan stadig den dag idag trækkes tilbage til barndomsminderne, når jeg spiser kolde pandekager med smør. Disneyshow, familiehygge, fredag aften, lørdag morgen, min mors smil og min stedfars kram. Det var ofte også de aftener, hvor jeg fik tillokket mig pandekager, at jeg også fik lokket min mor til at sove på madrasser i stuen og se film indtil vi begge faldt i søvn.

Jeg elsker hvordan mad kan trække minder til sig, gemme på dem og lade dem titte frem når man igen spiser det. Det også sjovt som minder kan dukke op uden videre. Da jeg så den nye smørbare fra Naturli første gang, var det underligt nok minderne med kolde pandekager og smør der dukkede op. Pludselig vandrede mine tanker ned af memory lane på grund af en smør. Derfor blev jeg også nødt til at teste, om den nye Naturli smørbare nu kunne leve op til barndomsminderne.
Og da jeg ikke gør noget halvt, så hvorfor ikke også kaste sig ud i en plantebaseret opskrift på pandekager?

17454793_10210904288059992_358216432_oDet du skal bruge:

  • 4-4,5 dl speltmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk vaniljepulver
  • et nip salt
  • et skvæt olie
  • 6 dl plantemælk (jeg brugte havredrik fra Naturli)

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne godt sammen med en elpisker, og lad pandekagedejen stå og hvile i 10-20 minutter. Herefter steges pandekagerne på en slip-let pande. Brug ca. 1 dl dej pr. pandekage. Lad pandekagen blive let brun inden du vender. Jeg fik omkring 12-15 pandekager ud af portionen.

17454835_10210904288139994_900095073_oSpis de varme pandekager med lækker topping, som for eksempel choko plante smørbar. Eller gør som jeg, sæt dem i køleskabet og spis dem med smørbar og sukker på.

Jeg synes at de plantebaserede pandekager, med den plantebaserede smørbar, lever 100% op til de pandekager jeg husker fra da jeg var barn. Jeg er hverken vegetar eller veganer, men er vild med tanken om, at jeg, ved at tænke over de produkter jeg bruger i min hverdag, kan gøre en lille forskel her og der. Jeg spiser mindre og mindre kød, og mere og mere plantebaseret, både på grund af jeg kan mærke min krop kan lide det og fordi jeg gerne vil passe på vores planet.

17430776_10210904287979990_260167350_oIndlægget er sponsoreret

Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 14.07.55
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 skønhedstips fra en fitness blogger