25 ting jeg har lært på mine 25 år

20% på vipper hos Copenlashes fordi jeg lige har haft fødselsdag

17742410_10210992619228216_638224118_nJeg er muligvis ikke den bedste til at redigere billeder… Men jeg prøver lidt at vise jer, forskellen mellem ingen make-up, og ingen make-up men med vipper fra Copenlashes. I marts fik jeg for første gang lavet vipper hos Copenlashes. Jeg har længe godt ville prøve det, især efter at have set Natascha, fra Copenlashes, flotte arbejde på flere af mine veninder. Især også fordi, at jeg ofte møder kl. 7.00 og ikke gider bruge bunkevis af tid om morgenen på, at gøre mig klar. Oooog så fordi, at jeg træner meget, og det er bare lækkert at kunne føle sig ekstra lækker, og feminin, uden at komme en masse i hovedet inden. Derfor er jeg vild med vipperne fra Copenlashes. Jeg går meget op i det naturlige look, og det synes jeg stadig at jeg rocker, selvom jeg har fået lavet vipper. Det er så nemt, bekvemt og lækkert. Og fordi alle burde prøve lykken i at få lavet vipper, fordi Natascha er så pisse sød, fordi jeg gerne vil forkæle jer alle sammen og fordi jeg lige har haft fødselsdag, så nu kan du lige nu få 20% på et fuldsæt vipper hos Copenlashes. Det eneste du skal gøre er at booke tid lige her, og bruge koden Sunderehverdag20%.

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 ting jeg har lært på mine 25 år