Bagt squash med kødsovs
Bagt squash er en genial ret, da du kan bruge rester fra en kødsovs du lige havde i fryseren og vupti, så er der mad på få minutter. Sund nærende mad, med massere af grønt, fylde og lækkerhed.
Det du skal bruge (2 personer):
- 2 squash skåret over i halve
- 300-400 g. færdiglavet kødsovs
- flüte eller andet brød
- revet ost efter lyst
Fremgangsmåde:
- Start med at halver squashen og skrab noget af kødet ud, sådan at der er plads til kødsovsen. Herefter bages squashen i en forvarmet ovn i ca. 5 minutter
- Tag squashen ud, og fyld dem med kødsovs og top dem med revet ost. Squashen skal nu bages i yderligere 5-10 minutter til osten er smeltet
- Bum, så er der mad – så nemt er det!
ser lekkert ud,men hvad bruger du fluten til???
Hej Sarita,
Flütet spiser jeg til ved siden af retten.
Mange hilsner,
Nadja
Hvor mange grader skal ovnen stå på? 🙂
Hov det kan jeg da godt se jeg har sprunget let og elegant over – men 200 grader 😀