Hvor langt er du på din trappe?

Et nyt arbejde og den samme aftensmad fem dage i træk

18197292_120332000477851980_2004961777_nJeg har fået nyt arbejde. Det har taget meget af min tid. Mere end jeg måske havde forventet. Tanker og tid, også selvom jeg havde fri. Jeg gik fra at være deltidsansat på 25 timer, med delvist ansvar, til 37 timer og fuldt ansvar. Det var en stor omvæltning af min hverdag. Det har været nogle lange dage. Det har også resulteret i, at energien til at være kreativ i forhold til aftensmaden har været lig nul. Hele sidste uge bestod min aftensmad af tortillapandekager med hytteost, lidt grønt, dressing og enten kylling eller falaffel. Undtagen i torsdags hvor min roomie havde fødselsdag. Her fik jeg for første gang i lang tid rigtig varm mad. Det selvfølgelig ingen dårlig aftensmad, altså min tortilla med falaffel, men varieret, not so much.

Egentlig så gør det mig ikke så meget. Så længe det er nemt og smagfuldt, så er jeg fan. Det også helt okay, i min verden, at jeg ikke får varm mad hver dag. At jeg springer over hvor gærdet er lavest, og prioriterer hvor jeg ligger min energi. Lige for tiden er det ikke i madlavningen i hvert fald. Jeg har også nedprioriteret at lave indlæg, og at være aktiv på de sociale medier. Dagene er løbet fra mig. På tirsdag har jeg været på mit nye arbejde i to uger, og det føles som om, at jeg har været der i et par dage. Tiden er fløjet afsted, og selvom jeg har forsøgt at planlægge indlæg og opslag, så det ikke kunne ses eller mærkes på bloggen, så gik der ikke lang tid før alle de indlæg jeg havde planlagt var udgivet og læst. Og så sad jeg der. Men ærligt, har jeg ikke brug for at slå mig selv oveni hovedet over, at jeg ikke er så aktiv som jeg plejer. Min blog er mit frirum, det har jeg vidst sagt før, og når jeg ligger indlæg ud så skal de være helhjertede og have en tanke bag. De skal ikke bare udgives for at udgives.

Tanken bag det her indlæg er at fortælle jer, at det er helt okay at have perioder hvor man ikke når alt det man plejer. Have perioder hvor dagene passerer hurtigere end man kan følge med, og derfor ikke har overskud til mere end at arbejde og sove. At man skal huske at prioritere sig selv. Huske hvad der gør en glad. Vi har alle de perioder. Så længe du går i seng med et smil på læben, så behøver du ikke bekymre dig over at have spist den samme aftensmad fire dage i træk.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

 • Jeg kan snildt spise det samme – når jeg ligesom denne uge har arbejdsweekend tager jeg gerne med til alle tre dage allerede om fredagen, så kan jeg nemmere nå på cafe (som idag) og i zoo (i morgen), før jeg møder kl. 15 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har så ret, det handler om planlægning, og det er mere end okay at spise det samme flere dage i træk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Nadja,
  Det lyderspændende med nyt arbejde! Jeg er nysgerrig.. Du skrev tidligere, at du var startet op som selvstændig, men det var vel på fuld tid? Har du så haft det + et andet job på 25 timer? Og nu har du så et nyt job på fuldtid + dit job som selvstændig på fuld tid? Det lyder helt vildt, at du kan holde til det, men respekt for, og tillykke med det 🙂
  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe,
   Det er så spændende. Kan godt forstå din nysgerrighed. Men nej mit selvstændige er ikke fuldtid, det har jeg ikke nok klienter til 🙂 Så det har hele tiden været deltid. Før var jeg assisterende centerleder i Fitness World, hvor jeg nu er blevet centerleder, som kræver fuldtid og fuldt fokus lige pt 🙂 Så det er mange bolde, med en masse ved siden af, men det er det hele værd 😀 Mange hilsner, Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor langt er du på din trappe?