Derfor er jeg single

Link til min lækre jakke og mange andre ting

Indeholder reklame-links
skaermbillede-2017-04-09-kl-17-33-03

1:// mbyM jakke fra Message 2: // Hue fra Unmade Copenhagen 3:// Øreringe fra Vila  4:// T-shirt med print fra Mango 5:// High waist jeans fra Pieces 6:// Solbriller fra Vero Moda 7:// Plain T-shirt fra Vila 8:// Nederdel fra Samsøe & Samsøe 9:// Hvide sneakers fra HUGO

En del har spurgt hvor jeg har købt min jakke, dét spørgsmål og solskinnet, lagde lidt op til et “sådan går jeg klædt når jeg ikke har træningstøj på, og solen titter frem”-indlæg. Dagene bliver længere og varmere, og jeg ELSKER simpelthen nederdele, sneaskers, t-shirt (med og uden print) og løse toppe. Vi kender alle det danske forår ret godt, og ved det til tider skifter til hue-handsker-halstørklæde vejr også, og derfor er jeg også vild med huer og strik her i foråret. Jeg savnede dog også en rigtig overgangs jakke som matchede min sneackers/boyfriendbukser/hue/t-shirt med print-stil. En jakke der er tynd i stoffet, stor nok til man kan have en strik indenunder, og som har en perfekt længde, selv til os der ikke er de højeste, og den fandt jeg så i Message.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er jeg single