Link til min lækre jakke og mange andre ting

Personlige kosttilskud

17797681_10211025042478777_206076820_oHvis det skulle være gået nogens næse forbi, så er jeg uddannet klinisk diætist. Jeg har 3,5 års uddannelse bag mig, der fortæller mig hvordan kroppen skal ernæres for at fungere så optimalt som muligt. Betyder det så, at jeg selv følger alle de regelsæt og anbefalinger jeg kender? Egentlig ikke.

Jeg ved godt jeg burde spise flere grøntsager, mere fisk, mindre chokolade. Men jeg er også bare et menneske. Jeg spiser ikke så varieret som jeg kunne, hvilket også er derfor, at jeg poster mindre opskrifter her på bloggen. Så da jeg blev tilbudt at afprøve Zentaboxs personaliserede kosttilskud slog jeg til. Zentabox sammensætter, udfra dine kostvaner, en pakke personlige kosttilskud som matcher de behov du har. Vi har behov for forskellige vitaminer og mineraler, både i forhold til vores kost, motion og hverdag, men også ud fra om vi er mand eller kvinde, 20 år eller 40 år. Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor har Zentabox gjort det nemt for dig, ved at gøre alt det besværlige arbejde, og derefter sende dine kosttilskud i en lækker pakke, så du kun skal tænke over at tage tilskuddene. Menneskerne bag er alle sundhedsprofessionelle, og de ved hvad de snakker om. Så du ender ikke med en eller anden pakke, som ikke matcher dig. Du kan lave din helt egen sundhedsprofil lige her, og se hvor “sund” du er.

Ikke nok med,, at du ved du får de vitaminer og mineraler du og din krop har brug for, så kommer tilskuddene også i en virkelig flot pakke. Det muligvis en lille detalje, men som alligevel betyder rigtig meget. Pakken er ikke grim at have stående fremme, så man dagligt bliver mindet om at tage sine tilskud. Pillerne er pakket i små poser, så hvis man skal have dem med på farten er det også muligt. Indtil videre tror jeg faktisk ikke, at jeg har glemt at tage tilskuddene en eneste dag. Fordi de ikke er gemt væk i en eller anden skuffe, som jeg skal huske at åbne. Fordi alle pillerne er samlet i én pose. Fordi jeg ikke skal tænke så meget selv.17778641_10211025042438776_1691146058_o

Indlægget er sponsoreret

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til min lækre jakke og mange andre ting