Lyver mit blog navn?

Pistacie brownie muffins

14800113_10209418210988994_2046359269_oSom navnet antyder, brownie agtige muffins med pistacie, og chokolade, smag. Kærlighed, med kærlighed og kærlighed. De er lavet på søde kartofler som indeholder en masse fibre og antioxidanter, læs mere om den søde kartoffel i min opskrift på fyldig chokoladekage.

Jeg har brugt proteinpulver med pistaciesmag og spirulina fra LinusPro. Spirulina pulveret er produceret ud fra grønne alger (lyder ikke ligefrem appetitvækkende, I know) og valleproteinkoncentrat. Pulveret er altså helt basalt kvalitetsproteinpulver uden så mange dikkedarer. Spirulina producerer 60% ren naturlig protein, som kroppen optager fire gange lettere end f.eks. protein fra oksekød.

Opskriften.. den bliver lidt svær, jeg lavede dem meeeeget på gefuhle, men jeg prøver.

Det du skal bruge (10-12 muffins):

  • 500 gram sød kartoffel
  • 150 gram dadler
  • 1-2 dl vand
  • 1 æg
  • 1 scoop pistacie proteinpulver (jeg brugte denne)
  • 3 spsk ren kakaopulver
  • 50-75 gram hakket chokolade +70 kakaoprocent

Fremgangsmåde:

  1. Blend dadlerne indtil de har en rimelig ensartet konsistens
  2. Skræl de søde kartofler og skær dem ud i mindre stykker. Tilbered herefter kartoflerne i en mikrobølgeovn. Jeg varmer mine på det højeste i ca. 7-10 minutter. De kan selvfølgelig også koges, her skal de nok have en 15-20 minutter (cirka)
  3. Blend kartoflerne sammen med dadlerne. Det tog mig lang tid. Jeg tilføjede vand lidt efter lidt og blendede tilsidst ægget med.
  4. Når du har en ensartet mushi-konsistens kommes kakao og proteinpulver i massen og det hele blandes godt sammen.
  5. Hak en ønsket mængde chokolade og kom i dejen.
  6. Fordel dejen i 10-12 muffinsforme. Muffinsene hæver ikke, og ændre ikke form når de bages.
  7. Bag muffinsene i en forvarmet ovn (175 grader almindelig ovn) i 15-20 minutter.
  8. Lad muffinsene køle af inden de nydes. Når de tages ud af ovnen er de meget bløde, men de sætter sig lidt når de er afkølet.

14797403_10209418211028995_1165453213_n

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyver mit blog navn?