20% på ALT hos ASOS

Bag om Sunderehverdag

18742449_10211518462693974_1744179540_o

 1. Jeg bor på Frederiksberg, men kommer oprindeligt fra Jægerspris. Jeg elsker at bo i byen, men elsker også landet helt ind til knoglerne, og jeg er stadig i indre krig med mig selv om hvor jeg skal ende henne.
 2. Jeg har haft vaskebjørne som kæledyr. Men altså, har også haft katte, marsvin og andre normale dyr.
 3. Jeg har tre forældre, min mor, min far og min bonusfar. Alle tre har været der så længe jeg kan huske.
 4. Jeg har altid en hårelastik om håndledet hvis du skulle mangle.
 5. Jeg kan ikke leve uden håndcreme og læbepromade. Det lige før jeg hellere vil komme for sent til noget, men så i hvert fald være sikker på at have pakket begge ting ned.
 6. Jeg hader at indrømme, at jeg egentlig synes reality er ok underholdning.
 7. Apropos tv, og serier, så begyndte jeg at tale Norsk til mig selv, altså inde i mit hoved, efter at have set for meget SKAM. Sig mig, er jeg den eneste der gør det?
 8. Min største frygt er brand og ild.
 9. Jeg fik mit første kælenavn som 25 årig. Jeg har altid været misundelig på dem der havde et kælenavn i folkeskolen, og har altid gerne ville have et. Nu bliver jeg kaldt gubi på mit arbejde. På grund af mine kinder.
 10. Jeg har en stor frygt for at prøve det gyldne tårn, og jeg har ikke tal på, hvor mange der har prøvet at få mig med derop. Venter stadig på den person der kan få mig overtalt, tror ikke han/hun findes.
 11. Jeg kan ikke lide sodavand. Noget selv min familie stadig kan sende mig rynkebryn over, når jeg siger nej tak når de tilbyder mig et glas cola. De har vidst stadig ikke helt forstået det.
 12. Jeg snakker meget med mig selv. Kan umuligt være alene om det punkt. Nogle gange giver ting bare mere mening når de lige genfortælles, højt, for sig selv.
 13. Jeg suttede på tommelfinger til jeg var 10.
 14. Jeg har haft en navlepiercing som jeg tog ud efter et par år. Fortrød det et par dage efter, så maste en ny piercing igennem det sammengroede hul. Det kan ikke anbefales. Beundrede min navlepiercing i sådan cirka en uge, inden jeg igen tog den ud. Har ikke haft den i siden.
 15. Jeg har haft silikonebryster.
 16. Jeg er morgenmenneske, som i at når jeg sover længe bliver kl. 8.30-agtig. Normen er nok at vågne mellem kl. 5-7.
 17. Mine to yndlingsord er agtigt og træls.
 18. Jeg er ikke fra Jylland, selvom jeg ofte bliver spurgt om det.
 19. Jeg hader at blive rørt mellem mine tæer. Sparker ud efter dig hvis du prøver at røre der, så er det sagt.
 20. Jeg savner tit og ofte min Nokia 3310.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

4 kommentarer

 • Anders Kristensen

  Oh yes. Kan skriver under på at 16 og 17 er korrekt. Mindes at du siger at du siger træls mere end de fleste jyder, og har vidst også spurgt dig om hvor i Jylland du er fra 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hyggeligt at læse lidt mere om dig 😊 Og nej du er altså ikke alene om at have talt norsk til dig selv, inde i hovedet 😂 Det har jeg gjort flere gange i mit liv. Ikke fordi jeg har set Skam, der er jeg lidt bagud. Men alt lyder bare sjovere og pænere på norsk! Kan dog også godt finde på at tænke på engelsk 🙈 Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du læste med, og godt at høre, at jeg ikke er den eneste. For det kom lidt bag på mig, da jeg bemærkede jeg gjorde det 😀 Norsk er et smukt sprog! (jeg tænker også tit på engelsk) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på ALT hos ASOS