Krydrede kyllingedeller

Den der følelse i maven

18362542_120332000665898468_109443869_oI kender den nok. Den følelse man får i maven, som på en eller anden måde bare får en til at smile. Den der følelse man får, når man har gjort noget i en god sags tjeneste. Jeg får den altid efter at have været på mit frivillige arbejde. Fordi jeg kan mærke jeg har gjort en forskel. I weekenden fik jeg den igen, efter at have været med til at støtte op om Røde Kors’ Smid tøjet løbet ved Langelinje. Der dukkede ikke så mange mennesker op til løbet som man have håbet, måske fordi det regnede, måske fordi mange tænker “Der er så mange der hjælper, de behøver ikke mit ekstra tøj”, måske fordi mange ikke kendte til det, vidste det var der. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ved, at følelsen af at have været med. At give noget tøj væk, og vide, at nogle andre vil få glæde af det. Var det hele værd. Regn og kulde blev overskygget af glæde, smil og overskud. Og jeg ved, at selvom du måske ikke var med, så er det ikke for sent at donere tøj. Gøre noget i en god sags tjeneste. Og jeg ved, at du vil blive rigtig glad bagefter. Alt frivilligt arbejde er nemlig lønnet, måske ikke med penge, men med den der følelse i maven bagefter, og det er i langt de fleste tilfælde mere værd end penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede kyllingedeller