Kender du Vilde

Hvis jeg kunne vælge frit fra alle hylder ville jeg

18254442_120332000533936550_816316246_nJeg tænker tit over hvad jeg gerne vil. Vil sådan i det hele taget. Hvad er meningen med Nadja Vienberg Hansens liv (okay, det blev måske lige spirituelt nok). Men forstå mig ret. Jeg har altid gerne ville gøre en forskel for folk, og igennem mine 25 år har jeg trods alt fundet ud af, at jeg ikke kan gøre alle glade. Trods alt. For det kan jeg ikke. Jeg har prøvet, men jeg endte med at glemme mig selv. Men hvad er det så jeg vil. Hvad er det jeg er god til. Hvad er det jeg drømmer om at udrette.

For nogle dage siden blev jeg spurgt til hvad jeg drømmer om at lave. Hvis jeg nu kunne vælge helt frit fra leveren, i de urealistiske baner og bare drømme. Det er ikke vandt for mig, at tænke i urealistiske baner, fandt jeg ud af. Jeg har svært ved at drømme mig langt væk i fremtiden, for jeg lever meget i nuet. Men jeg prøvede. Mit svar var, at jeg drømte om at bryde idealet, så alle rendte rundt og elskede sig selv. Jeg vil opfinde en trylledrik, som i Asterix og Obelix kan give enhver superkræfter nok til, at skide på hvad idealet fortæller dem. På sin vis er det urealistisk, for jeg ved godt, at jeg ikke kan skabe sådan en trylledrik, og jeg ved hvilken kamp det er for rigtig mange. Jeg ved heller ikke om det vil gøre nogen som helst gavn. For her kommer mit realistiske syn ind og blander sig, vi skal sgu nok finde noget andet at kæmpe med, selvom vi så alle havde sluttet fred med kropsidealet.

Så det jeg drømmer allermest om er nok, at få min virksomhed op at køre. Jeg drømmer om at holde foredrag. Jeg drømmer om at lære andre, at elske dem selv. Jeg drømmer om at komme ud med mit budskab til mange mennesker. Kramme unge piger og fortælle dem de er gode nok. Jeg drømmer om at skrive bøger. Jeg drømmer om at formidle. Jeg drømmer om at have et job, hvor jeg ikke ser det som et job. Jeg drømmer om at være med til at bryde det skide ideal. Men jeg føler også, jeg allerede er et godt stykke på vejen. Det var svært for mig at drømme mig væk fra de realistiske baner, men også sundt tror jeg. Nogle gange kan det blive lidt for højtideligt i mit hoved, også selvom der er plads til regnbuer og skøre tanker. Jeg tror også det er sundt at tænke langt frem. Drømme langt ud i fremtiden. Det skal jeg blive bedre til. Men lige nu drømmer jeg om at være lige præcis hvor jeg er nu. Med min hverdag. Min blog. Mit arbejde. Mine interesser. Mig selv.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du Vilde