Et nyt arbejde og den samme aftensmad fem dage i træk

Mød op, smid tøjet, Løb 5 km, hyg dig

18216985_120332000456912027_1224907417_nOg støt røde kors. Jeg skulle havde været med på de fem kilometer på søndag, men det skal jeg ikke længere, da jeg har lavet et vrid i mit knæ på grund af det her. Så nu må jeg nøjes med at heppe, dele muffins ud ved målstregen og se en masse andre glade løbere smide tøjet på ruten. Det bliver helt sikkert stadig en fest, og er helt bestemt også noget jeg vil støtte op om. Røde kors hjælper hver dag flere millioner mennesker på den anden side af jorden, som har brug for hjælp. De skeler ikke til nationalitet, etnicitet eller religion, de hjælper der hvor der er brug for dem, og dét taler lige til mit hjerte. Derfor støtter jeg op om løbet, om jeg kan løbe eller ej, og hvis du ikke har planer for din søndag ved jeg, at der er billetter tilbage til løbet, som kan bookes lige her. Så måske ses vi søndag?

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt arbejde og den samme aftensmad fem dage i træk