Den der følelse i maven

Tak mor

18472283_10211391002667553_207924459_oJeg var meget i tvivl, om det her indlæg skulle have titlen tak mor, eller tillykke mor. Idag har min mors fødselsdag. Ovenikøbet er det også mors dag. Det betyder både tak og tillykke, og det betyder, at hun skal krammes, forkæles og kysses på hele dagen. Tak er mest af alt fordi hun er som hun er. Min mor er min klippe. Hun er den person der kender mig bedst. Hun kan læse mine tanker, nogle gange før jeg selv kan. Det skræmmende men sandt. Jeg tror der er mange der har den følelse af, at det forhold man har til sin mor er helt unikt, og det synes jeg er ret smukt. Mit forhold til min mor er i hvert fald helt unikt i mine øjne. Jeg har ikke samme forhold til nogen anden. Hun er min mor, og den måde hun er min mor på, er jeg hende meget taknemmelig for. Hun er nemlig sin egen, og hun forstår altid at tage den helt rigtige hat på, når vi snakker sammen. Hun har en psykolog-hat, den bruger hun de dage jeg ringer, og ikke kan finde hoved og hale i mit liv. Hun har en humor-hat, den tager hun tit på når hun er overtræt, og den griner vi meget af. Hun har en beskytter-hat, den tager hun på når jeg er ked af det. Hun har en lytte-hat, den tager hun på, sammen med sin tålmodigheds-hat, når jeg ringer for at læsse en masse lort af. Hun er meget tålmodig. Hun har vidst også en skæld-ud-hat, den har jeg bare ikke set så tit (englebarn, jeg pudser lige min glorie). Hun har mange hatte, og mange af dem kan jeg genkende i mig selv. Nogle af hattene tager jeg selv på overfor hende, når hun er frustreret, har brug for at læsse lort af eller er glad. Vi er meget ens, og det er jeg rigtig stolt af. Og så laver hun verdens beste fødselsdagskage. Så tak mor, fordi du er dig, og tillykke med både din fødselsdag og mors dag idag. Jeg elsker dig.18452789_10211391002787556_1502320203_o

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der følelse i maven