Jeg vil have din krop

Derfor

18901540_10211586519475351_1194544943_oIgår fik jeg en besked på instagram. En besked fra en pige, der minder om størstedelen af de beskeder jeg får. Hun skrev at jeg gjorde en forskel for hende. Hun skrev, at hun var begyndt at acceptere sin krop. Hun skrev, at jeg havde hjulpet hende. At få sådan en besked er ubeskrivelig. Det betyder alverden for mig, og det er grunden til jeg fortsætter. Til pigen, hvis du læser med, jeg kom ved et uheld til at ignorere beskeden, så den forsvandt fra min indbakke (en klassisk antiblogger failure, beklager). Det var ikke fordi jeg ikke ville svare, for det ville jeg. Jeg ville skrive hvor glad dine ord gør mig, hvor meget de betyder for min lyst til at fortsætte. Så tak. Selvom jeg ikke fik skrevet det til dig. Tak fordi du tog modet til dig og skrev til mig. Ligesom jeg vil sige tak til alle andre der skriver søde beskeder om, hvilken forskel jeg er med til at gøre. Det er fantastisk at læse, tak.

Og derfor bliver jeg ved. Bliver ved med at skrive side op og side ned, om at lære at elske sig selv. Bliver ved med at poste billeder af mig selv, fortælle min historie, fortælle hvordan jeg har gjort, hvor svært jeg har haft det, hvor glad jeg er nu. Selvom nogle måske tænker, at jeg har en misundelsesværdig krop (hvor jeg hader at skrive det), og ikke kan tillade mig at skrive som jeg gør og mener jeg udstiller mig forkert på de sociale medier (hvilket jeg også har fået smidt i hovedet et par gange efterhånden, senest i fredags) ja så bliver jeg ved. Fordi jeg mener, at mit budskab er vigtigere end hvad nogle måske tænker om min krop, og min måde at udstille den på. Jeg kan ikke se hvorfor mit udseende og min krop, skal stå i vejen for det budskab jeg forsøger at sprede. Jeg har været 10 kilo tyndere end jeg er idag, men jeg var ikke glad. Så JA det kan godt være, at jeg ikke er tyk, men til gengæld har jeg lært, at det ikke kun er overvægtige der har kropskomplekser. Jeg har igennem årene pakket mig en tung rygsæk med, både personlig og faglig, erfaring om, at det ikke kun er tal, centimeter og spejlbilleder der betyder noget for selvværdet. Det er den erfaring og min historie, jeg deler. Det er det eneste eksempel jeg har, og hvad skulle jeg ellers bruge. Det er det mest ægte og naturlige jeg har til at støtte op om mit budskab. Jeg har lært at alle kan være uvenner med deres kroppe, ligesom alle kan lære at elske den. Og det er dét budskab jeg kæmper for at bryde igennem med. For uanset størrelse eller form, så er du helt almindelig og det er helt perfekt. Så igen TAK for alle jeres søde beskeder, de bliver læst og værdsat hver og en.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil have din krop