Sådan får du selvtilliden i top på under 3 minutter

Jeg trækker stikket

19048341_10211640274099183_652257444_oOg nej, det er ikke bare en af de der fængende overskrifter for at trække læsere til. For jeg har valgt at trække stikket. Det har jeg brug for. Min hverdag for tiden rummer fire arbejde, som jeg hvert og et holder utrolig meget af. Jeg har vendt og drejet hvilke jeg skulle prioritere. Fordele og ulemper har haft slagsmål i mit hoved. Jeg har presset mig selv, lidt for lang tid. Og så har jeg på det seneste fået spørgsmålet “Hvordan kan du få det hele til at hænge sammen” alt for meget, og af alt for mange forskellige mennesker. Og hvor meget jeg end gerne ville kunne presse citronen mere, så kan jeg mærke, at den er tømt for saft (sikke et udtryk, i ved nok hvad jeg mener).

Jeg ved også godt, at jeg i mit sidste indlæg gav udtryk for, at ballonen var fyldt med luft, og at energien til at blogge ingen ende ville tage, men luften er stille og rolig sivet ud, og energien er fraværende. Energien, men til dels også lysten lige for tiden. Jeg føler ikke for at skrive indlæg. Føler ikke for at dele min hverdag på samme måde længere. Jeg har brug for at trække stikket, og være mig. Uden filter. Uden personlige indlæg. Uden snap, instagram, sideanvisninger og facebookopslag.

Samtidig føler jeg heller ikke, at efter 3,5 år med bloggen, at jeg bare kan lukke den ned. Jeg føler heller ikke, at jeg kan blive tavs fra den ene dag til den anden, uden at fortælle hvorfor. Jeg har/har haft de mest fantastiske læsere og følgere på de sociale medier. Jeg synes det har været en fantastisk rejse, og det har været sjovt at se bloggens udvikling – og alt det havde ikke været det samme uden jer. Det har været sjovt at kunne kalde sig for blogger. Det er formegentlig også noget jeg til tider vil komme til at savne. Jeg vil derfor heller ikke love, at bloggen ikke engang kan blomstre op igen. Men følelsen i maven lige nu er der bare ikke. Det betyder også at det her indlæg vil blive mit sidste i en del rum tid – måske det sidste sidste, det ved jeg ikke endnu. Jeg lukker ikke for bloggen, for jeg ved mange stadig bruger opskrifter herfra. Måske endda læser et gammelt indlæg eller to om selvkærlighed og accept. Det i hvert fald mit ønske fortsat at lade den inspirere.

Jeg ved ikke rigtig, om der er en rigtig eller forkert måde at slutte sådan et indlæg af på. “Tak for denne gang”, “Vi skrives ved, måske”. Så jeg tror blot jeg vil slutte af med at sige tak til jer, fordi i har fundet det interessant at følge med. Fordi i har været min største inspirationskilde. Fordi i har givet mig den sødeste feedback (jeg husker ikke jeg har fået en eneste hate-mail). Så tak, bloggen havde ikke været det samme uden jer. Men nu, er det tid til at trække stikket.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

1 kommentar

  • Anne

    Ked af at høre at du stopper. Har elsket dine bolig-indlæg. De var virkelig inspirerende. Tak for dem😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du selvtilliden i top på under 3 minutter