Derfor

Sådan får du selvtilliden i top på under 3 minutter

18742471_10211518594657273_2142915888_oDet lyder for godt til at være sandt, men jeg lover dig, at hvis du giver den maks gas til dit yndlings musik hit, så vil du få humøret og selvtilliden op på under tre minutter. De fleste hits varer mindre end tre minutter, og der skal gerne under et minut til før, at du allerede har smil på læberne. Jeg gør det selv ofte, mest når jeg er alene hjemme, stort set kun når jeg er alene hjemme faktisk. Det giver mig en kæmpe glad knude i maven som eksploderer og fylder min krop med selvtillid. Så kan verden bare komme an.

Det lyder måske pjattet. Det er måske også ret barnligt. Det er hundredeprocent grænseoverskridende i starten – hvad nu hvis nogen opdager mig. Men det er sjovt, fjollet, flirtende, livligt og bare helt igennem skønt, at danse rundt, hoppe rundt, bruge en masse energi til at skabe en masse ny energi på samme tid. Og ja, nogle gange bruger jeg også hårbørsten som mikrofon. Jeg bruger hjemmedans til en masse ting. Bruger det når jeg skal have smil på læben. Bruger det når jeg skal have tankerne væk. Bruger det når jeg har haft en helt igennem fantastisk dag. Bruger det inden jeg går i seng, når jeg er i bad (her skal man passe på, gulvet kan godt blive glat, og ja, jeg taler af erfaring) og specielt også når jeg laver mad. Det virker, det tør jeg godt love dig.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor