En historie om en pige der bare gerne ville være modeltynd

Den blomstrede kjole

21641682_10212569750895522_1164367993_n21469796_10212538763000844_1638383344_nLink til kjolen her. Der er desværre kun få størrelser tilbage, og kun i grøn. Lignende kjole, også SÅ flot findes her.

Jeg har tænkt på den her kjole, siden jeg så den første gang. Hvorfor jeg ikke bare købte den der, ved jeg egentlig ikke. Måske fordi, at jeg allerede havde købt to kjoler den dag jeg så den. Men det er egentlig også ligemeget, det er ikke dét, det her indlæg skal handle om. Det skal derimod handle om det, som ekspedienten sagde til mig, da jeg spurgte efter kjolen, og om de fik flere hjem, hendes svar var “Nej det gør vi ikke. Det er jo ikke ligefrem kjolesæson vi går i møde”. Det røg ud af mig, at vi jo sådan set slet ikke rigtig havde haft nogen kjolesæson i år. Desværre, nåede jeg ikke at slutte min sætning, før hun trak kjolen frem foran mig og jeg blev solgt, igen. Men det jeg ville havde afsluttet med var, at det jo heller ikke handler om kjolesæson eller ej, det handler om hvad man har lyst til at iføre sig, og hvad man har det godt i at have på.

Jeg har haft tendens, som mange andre tror jeg, til at holde mig til det sikre. Sort er sikkert. Jeg har ikke kastet mig ud i alt for meget mønster, blomster, farver og pang. For hvad ville andre ikke tænke. Men helt ærligt, op i røven med hvad andre tænker (beklager mit franske). Hvis du føler dig tilpas, så er dét det vigtigste. Glem om andre synes det er for meget, de synes måske inderst inde at du er møghamrende sej, fordi du tør. Det har jeg da selv tænkt, når jeg har set noget tøj, jeg aldrig selv kunne finde på at iføre mig. Så har jeg tænkt “Hold da op, det er voldsomt det der”, men bag mine tanker har en stemme lydt “Hold kæft hvor er det sejt at hun bare gør det!!”. Derfor, på grund af stemmen bag mine tanker, har jeg valgt, at 2017 skal være året, okay efteråret, hvor jeg får flere farver ind i mit skab. Måske sent at komme med et forsæt for sig selv, men bedre sent end aldrig som man jo siger. Så ja. NU skal det ske. Flere farver, mere pang, flere blomster og mere pynt.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En historie om en pige der bare gerne ville være modeltynd