Fordele og ulemper

Den røde bloggertrøje

Indeholder reklame links 21363403_10212514211227065_1608153948_o21392525_10212523286013929_530096343_oOkay, okay, okay I er fan af den røde bloggertrøje. Jeg fandt den i Zara, og SE lige den fine detalje med sløjfen (som jeg ærlig talt først synes var enormt grim, men jeg faldt for den, da trøjen først kom på) find den lige her. Andre striktrøjer jeg har kigget på, som minder om, med lækre twists er den røde her og den her. Den sidste er godt nok ikke rød, men jeg synes bare den er vildt lækker!!

Når jeg har valgt at kalde trøjen her for bloggertrøjen, er det fordi, at det er som om, at den røde strik er blevet meget moderne, særligt blandt modebloggere, eller bloggere, eller bare blevet moderne, generelt. Det er måske bare en trend, eller et must have, at flashe på de sociale medier? Jeg ved det ikke, og jeg er overhoved ikke moderigtig, eller modeblogger, men jeg elsker den, og det er vel det vigtigste.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper