Den blomstrede kjole

Derfor har jeg ikke tinder (mere)

21397074_10212514118984759_1870143942_n-2Lige nu kan jeg ærligt ikke huske, hvornår jeg sidst havde hverken tinder eller happn installeret på min telefon. Mest af alt fordi, jeg blev træt, meget træt af den ene type, jeg typisk mødte derinde. Træt af, at når jeg begav mig på date, så endte det stort set altid med, at min date prøvede at invitere sig selv op i min lejlighed efter daten. Jeg havde også en travlt hverdag, og meget at se til, hvilket resulterede i, at jeg ikke fik besvaret 90% af beskederne derinde. Ja undskyldninger, om man vil, har jeg nok af. Men så er det altså nemmere bare at slette lortet.

Så tænker man måske, at det er tarveligt overfor de mænd jeg skrev med, at man bare daffer, og ens billede med et klik er væk fra deres match-liste. Men nej, det synes jeg egentlig ikke, og den måde jeg har forstået tinder-konceptet, eller online-dating-konceptet, så er det ligesom bare noget man må deale med. Udover det, var halvdelen af dem jeg skrev med helt sikkert heller ikke interesseret i mit svar, eftersom at størstedelen af dem bare var ude efter en ting, og ikke lagde skjul på det.

Der var selvfølgelig også mænd imellem, som reelt virkede til at være interesseret i at snakke om de vante ting som “Hvad laver du så til dagligt?”, “Har du haft en god weekend”, “Hvor bor du?” og så videre, men, men, men, så kommer den igen “Fredag i byen eller i sengen” og så ender vi ligesom samme sted.

Jeg blev sådan rigtig træt af det, da jeg fik en besked, fra en meget tiltrækkende mand (ikke at det skal komme an på det, men ja) hvor der bare stod “Hej Nadja”, uskyldigt nok, tænkte jeg, så jeg besvarede igen med et hej. De følgende beskeder løb sådan:

Ham: “Hvornår skal vi ses?”
Mig: “Vi kan tage en kop kaffe en dag i næste uge?”
Ham: “Jeg tænkte mere på kaffe på sengen” 

Andre eksempler på beskeder jeg har fået er “Skal vi finde påskeæg sammen, jeg ved der gemmer sig nogle i mit soveværelse” (hvilken jeg selv synes var ret kreativ, men jeg tror ikke på påskeharen). “Sex?” (Han skal have point for den direkte tone, jeg er fan af kortene på bordet, men ellers tak). “Dig og mig om 10 minutter” (Er jeg ved at tro, er en form for standart besked. Men jeg kan ikke tage den seriøst). “Kommer du ikke herhjem og putter” mig: “Jeg kender dig ikke” ham: “Det kan du jo komme til” (Undskyld, jeg lærer dig sgu da ikke at kende ved at komme hjem i din seng). I think you got the point. Og hey, del da endelig din værste tinder-besked i kommentarfeltet, for jeg ved vi er mange om dem, og om ikke andet er de da meget underholdende. Men derfor er dating apps altså ikke eksisterende på min telefon. Jeg vil langt hellere møde folk i virkeligheden, mormor-agtigt, det ved jeg, men sådan er det. Jeg har ikke travlt, og har ikke behov for desperate beskeder fra mænd jeg ikke kender, så de kan få deres engangsknald, og sætte et ekstra kryds på deres liste over tinder-erobringer (ved ikke om der findes sådan en liste, men ville ikke komme bag på mig). Nu ved jeg godt, at der er mange regnbuehistorier fra tinder, og sikkert også happn. Mange forhold der er startet sådan, og det er lykkeligt og godt. Jeg har da også selv haft et par gode dates, men min erfaring er bare, at det er undtagelsen fremfor reglen. Eller at deres billede pludselig er forsvundet fra beskedoversigten, midt i en god samtale (ja, ja jeg er ikke bedre selv, I know). Men derfor gider jeg det ikke. Fordi jeg er træt af dét online-dating er blevet til, nemlig for nemt at slippe væk fra. Jeg har brug for at date seriøst, ikke fordi jeg har travlt, men fordi jeg ikke gider overfladisk sex. Så har jeg brug for at date en der tør åbne munden, og ikke en der kan “droppe” mig, ved et klik.

10 kommentarer

 • Line

  Hej Nadia
  Hørt!!! “Det er så nemt at slippe fra” lige mine ord er hellerikke ikke til tinder kulturen.. går stærkt imod mine værdier og stritter alt imod mig indeni😱🙄

  Min oplevelse med sex beskeder dem sletter jeg med det sammen. En fyr spurgte “hvad er dit forhold til sex? Jeg sagde han skulle uddybe spørgsmålet? “Kan du lide sex?” 🙄😳 Ham slettede jeg.

  Jeg har et par gode oplevelse på skrift men kommer det til at mødes på date virker det til interessen er dalende. En fyr brændte mig af 4 timer før en date heldigvis han skrev inden😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • “Kan du lide sex” haha den var ellers også kreativ. Men det er nemlig bare alt for nemt at komme væk fra, det er skræmmende det er blevet sådan!…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • As

  “Hej AS! Vil du med ned i min ubåd?” Jeg er hverken et snerpet eller uhumoristisk menneske, men jeg blev simpelthen så forarget. Jeg tænker at folk måske tror jeg tager for meget på vej, men jeg synes det var ækelt og direkte usympatisk spurgt. Match slettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie-Amalie

  Hej Nadja,
  Kan heller ikke være mere enig. Kom på tinder efter at min veninde syntes det kunne være sjovt hvis vi mødte nogle fyre gennem det. Har da også skrevet med et par søde fyre. Men det værste ved det online dating var at jeg nær afviste en sød fyr jeg gik tur med min hund med 😓 Jeg stoppede hurtigt med det online dating, og vi er nu kærester i dag. Det sjove er bare at ingen kan første at vi mødtes da vi var ude og gå med vores hunde og ikke til en fest eller over tinder 😊 Det synes jeg også er lidt synd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo også sjovt, spændende og skønt at møde nye mennesker, men ja. Det ikke det samme som at møde folk i virkeligheden, som du og din kæreste, hvor lyder det forresten dejligt for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  “Er du en fræk mis?” Tak, men nej tak! 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  “Hvad vil du helst 1) være helt vildt tiltrukket af pandekager? 2) få en orgasme hver gang du hører ordet vandmelon”
  Eller
  “Vil du have min store fede p** op i dig (aubergine emoji)” …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold, da, op, jeg er tom for ord. Wauw. Jeg forstår personligt ikke, hvordan man kan sende sådan nogle beskeder, og tro at modtageren er frisk…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den blomstrede kjole