Derfor har jeg ikke tinder (mere)

Er jeg den eneste der…

21733889_10212583706084393_535534993_oDer er virkelig ikke noget mere befriende, end når man finder ud af, at man ikke er den eneste der gør/oplever (indsæt underlig vane/oplevelse/erfaring her). Kender i ikke det? Så derfor kommer her 7 “Er jeg den eneste der…” om mig. I er mere end velkomne til at dele jeres “Er jeg den eneste der…” i kommentarfeltet. Here it goes. Er jeg den eneste der…

 • Stadig bruger hårbørsten som mikrofon når jeg gør mig klar om morgenen (sker for det meste når jeg er alene hjemme…) Stakkels naboer.
 • I stedet for at smide hullede sokker ud, smider dem til vask gang på gang? Det er tydeligvis besværligt for mig, at gå ud til en skraldespand og smide dem ud. Langt nemmere er det da i stedet, at smide dem til vask, vaske dem, ligge dem sammen, tage dem på, undre mig over hullet, minde mig selv om, at jeg i aften skal smide dem ud, kyle dem til vask igen. Det en ond cirkel der ligesom aldrig stopper.
 • Glemmer at folk godt kan høre hvad jeg siger, når jeg cykler i københavn. En ting er at synge med på sange i sit headset. En anden ting er at råbe efter andre cyklister, eller billister, der ikke kan finde ud af at overholde reglerne, og de pludselig vender sig om mod en.
 • Hæver mine madpenge hver måned. Jeg indrømmer da gerne, at jeg har været dårlig på det på det seneste, men generelt, gør jeg det. Det er bare den letteste måde, at have styr på hvor meget man bruger. Meget fornuftigt hvis jeg selv skal sige det, især i en alder af 25 og single.
 • Overhoved ikke kan finde ud af at holde planter eller blomster. Som i slet ikke. Jeg er ikke fan af at få dem heller. Men så poppede denne guide op i mit facebook feed. Nærmest ment to be.
 • Lugter til mascaraer inden jeg køber dem. Jeg har det fra min mor så jeg ved, at jeg IKKE er alene om den her. Jeg, eller vi, kan bare slet ikke have hvis de lugter. Nu skriver jeg på vores begges vegne, men vi er meget sarte (undskyld mor, men det er vi), så det gælder, selvfølgelig, også for ansigtscremer, hårprodukter og, især, håndcreme (!!)
 • Er exceptionel dårlig til at følge opskrifter. Jeg er oftest med på de 2-3 første trin, herefter kører det fuldstændig ud af “på slum” stien, og det er da langt fra altid at det falder ud til den gode side. Jeg har kun kogebøger fordi jeg synes de er pæne.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

 • Natacha

  Det der med at følge en opskrift, det er jeg også verdensmester i IKKE at gøre 😂
  Hvis jeg er virkelig sulten kan jeg godt ende med, at spise halvdelen af maden imens jeg laver den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er skønt at læse, jeg ikke er den eneste, og at spise halvdelen imens er en mindre detalje jeg også godt kan nikke genkendende til, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skulle tro jeg samlede på hul-sokker, som jeg som barn, samlede på hul-sten på stranden :p A’men det er så dumt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg ikke tinder (mere)