17 ting jeg har lavet i min bloggerpause

Fordele og ulemper

21390193_10212504176616206_2063063799_oSom i har kunne se her, og læse her, er jeg vendt stærkt tilbage efter en længere pause fra bloggen. Og jeg elsker det allerede! Da jeg valgte at trække stikket, troede jeg oprigtigt, at det var mit sidste indlæg på bloggen. Det viste det sig så, ikke at være. Jeg var overbevist i lang tid, indtil tankerne stille og roligt sneg sig ind på mig igen. Savnet til dels også. Tankerne tog til, og pludselig havde fordele og ulemper, slåskamp i mit hoved. Kender i det?? Jeg oplever det jævnligt, og vidste derfor hvad jeg skulle gøre. Jeg satte mig ned for at lave et fordele/ulempe skema. Ja, struktureret type much. Jeg fortalte en af mine nære venner det, som straks grinte af mig med ordene “Det er så typisk dig, Nadja”. Og ja, det er det da sikkert nok. Typisk mig at skulle have ting på skrift, gerne i kasser, bokse eller afsnit, så jeg rigtig kan se det for mig. Men det virker nu engang, og det virkede også her. Min liste over fordele rakte langt længere, end min liste over ulemper. Fordelene var også mere betydningsfulde for mig. Ulemperne kunne jeg deale med. Den største ulempe var tiden. Da jeg stoppede med at blogge havde jeg et fuldtidsjob, et deltidsjob i mit selvstændige projekt, mit frivillige arbejde og så bloggen. Idag har jeg deltidsjob, mit selvstændige projekt, som stille og roligt vokser, i et tempo hvor jeg sagtens kan følge med, og mit frivillige arbejde, som gør mig glad helt ned i maven. Så selvom den største ulempe var tiden, så var tiden også mere presset før, end den er nu. Samtidig med, at jeg selv var mere presset. Presset over ikke at have hjertet helt med i det jeg foretog mig, hver dag, 37 timer i ugen – de flere uger langt mere. Det har jeg lært nu. Lært at mærke efter, og prioritere. Jeg har ikke fortrudt, at jeg fravalgte bloggen i en rum tid, for det gav mig muligheden for at mærke ordentlig efter i min mave. Mærke ordentlig efter hvad jeg ville med mit liv, ja vi sætter lige tingene på en spids her, men sådan føles det lidt. Og én ting jeg særligt er blevet klogere på er, hvor meget det betyder, at stå op hver dag og glæde sig over alt det, man fylder sin hverdag op med.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 ting jeg har lavet i min bloggerpause