I am back

Fraklip

21329558_10212502911064568_499568128_oSom blogger bliver du nødt til at have et godt outfit billede når du er ude, har jeg lært. Det betyder derfor, at du 1) skal sørge for at finde en fin baggrund og 2) have en god fotograf med dig (som har lært kunsten i at trykke som en gal på udløseren, så du er sikker på at få mindst ét godt billede og uden en tommelfinger der skygger for halvdelen af kameraet). Herfra er dit eneste job ellers bare at posere løs så det halve kunne være nok. Du udvælger herefter det billede hvor du ser pænest ud. Har du et, hvor det ser ud som om, at du ikke har nogen ide om at der bliver taget billeder, er det helt perfekt. Fraklippene er dem hvor du ikke lige er i dit es rent pose-mæssigt. Dem der ikke ligefrem viser din pæneste side. Det er også dem du først sletter, når du går billederne igennem. Væk med dem! Det er lidt ligesom med lortedagene. Dem viser vi heller ikke rigtig på de sociale medier. Alt skal være poleret og korrekt, især (!) på de sociale medier og især (!!!) på instagram. Det skal jo gerne se ud til, at vi har det ih og åh så godt, at alt er i den skønneste orden og at vi altid ser brand godt ud. Men sådan er det jo ligesom bare ikke. Sandheden er, at vi alle har lorte dage, alle har dage hvor intet vil som vi vil. Sokkerne matcher ikke, opvasken har stadig ikke taget sig selv, du kan tegne smileyer i støvet på kommoden og håret ender igen bare i en rodet knold. Fordi sådan er livet nu engang imellem. De dage kan vi vel også kalde for fraklip på de sociale medier, for vi viser dem ikke rigtig, ligesom billederne i dette indlæg. Jeg er helt med på, at det kommer mere frem, at bryde glansbilledet og vise mindre flatterede billeder. Men vi kan bare ikke få nok fraklip heller. Idealet om det perfekte lever stadig i bedste velgående derude, og derfor er der god grund til, at sætte fokus på det almindelige, og god grund til, at sætte fokus på fraklippene. Så med de ord får i her et par fraklip fra igår. Enjoy. 21329458_10212502988826512_399089254_o21298912_10212503063348375_1359515895_o

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

  • Åh, jeg ville mere ønske, jeg var mere forfængelig – mine billeder er altid lidt sjuskede, og sjældent bruger jeg tid på nogen form for redigering – et filter på instagram er et hit, men aldrig på bloggen, der er jeg doven 😉

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    <3 Det øverste er skønt! Det ser ud som om du står med fødderne i vand…!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am back