Grillede pitabrød med timian og salt

september 9, 2017 0 Af Sunderehverdag

18986665_10211605489549591_742484190_o

Det måske ikke ligefrem fordi, det er grillvejr lige pt. men, så er det jo godt, at de her banditter også kan laves i ovnen. Det er igen en opskrift jeg har tyvstjålet fra min mors køkken, ligesom jeg gjorde med hendes kartoffelsalat og porre-pastaret. Men i er jo også vilde med hendes opskrifter!!

Det du skal bruge: 

  • Pitabrød efter hvor meget du kan spise, regn med ca. 1 pitabrød pr. person
  • Olivenolie
  • Salt
  • Krydderi efter smag (jeg bruger timian)
  • Eventuelt parmesan ost

Fremgangsmåde:

Skær pitabrødene i halve og lig dem ud på et skærebræt. Pensel med olie på den ene side og drys med salt og krydderi. Vend og gentag processen. Slut eventuelt af med at kom parmesan ost ind i midten. Grill brødene på grillen indtil de er gyldne og sprøde.18947304_10211605489589592_1587243726_o18946915_10211605489509590_1138521228_o