5 sundhedsmyter du bare skal droppe nu vol 1.0

Hvis jeg skal være ærligt så (part 1)

21442974_10212544511584555_942139533_nHar jeg spist alt for lidt chokolade, end hvad godt er, den sidste tid. Ved ikke hvad der foregår, det må der laves om på NU.

Kan jeg ikke lide bacon, og er heller ikke den store fan af chips eller popcorn.

Forstår jeg mig ikke på Game of Thones, har set til afsnit 5 i sæson 1, og har fået af vide, at jeg bare lige skal give det ét afsnit mere. Fik jeg også af vide efter afsnit 2… Jeg har givet op.

Ved jeg ikke hvad der foregår for pels-sko-moden, jeg har svært ved den må jeg jo nok indrømme. Men igen, læs hvad jeg skrev i det her indlæg, og find ud af hvad jeg i virkeligheden tænker om dig og dine pels-sko.

Savner jeg en at putte med om søndagen.

Synes jeg, at jeg har tendens til at være for ærlig på bloggen, men elsker det samtidig. Jeg har svært ved at finde en mellemting.

Får jeg stort set kun varm mad til aften, når jeg spiser hos mine forældre.

Synes jeg ikke vi kan tale om de fire årstider længere. Ikke i Danmark i hvert fald, jeg mener, det regner jo konstance.

Er jeg træt af at være cyklist i København, det er jo livsfarligt.

Er jeg en kæmpe bogorm, og går gladeligt ned på biblioteket, med mit sygesikringskort i hånden, for at finde en ny bog. Har skrevet nogle boganmeldelser her på bloggen, læs dem her.

Drikker jeg alt for meget kaffe, men der bliver ikke lavet om på det.

Har jeg en mærkelig tendens til at bruge ordet “idiot” alt for meget lige for tiden. Jeg skal vænne mig af med det.

Kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst stod på en badevægt. Og husker ikke at have ejet en efter at være flyttet hjemmefra.

Synes jeg, at det er lidt sødt, at jeg hedder “Sundere” på min bedste vens telefon. Selvom jeg forsikrede ham om, at jeg synes det var det underligste, og at han straks skulle lave det om. Så kan jeg nu ret godt lide at have det kælenavn (så venne, hvis du læser med, behold du det bare).

Er jeg blevet virkelig stor fan af rød læbestift, men kan ikke rigtig finde ud af om det er for meget til hverdag. Jeg vælger nej (som i nej, det gør det ikke).

Er jeg træt af dating-spillet. Hvilket jeg har skrevet om før, blandt andet her og her og nå ja, her.

Synes jeg, at de her “ligegyldige” indlæg er rigtig hyggelige.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 sundhedsmyter du bare skal droppe nu vol 1.0