Jeg trækker stikket

I am back

21269821_10212497569811040_741620426_nJeg ved ikke, om det her er en klog beslutning. Jeg ved, at det er en MØGHAMRENDE klog beslutning! Ellers ville jeg ikke gøre det. Starte bloggen op igen mener jeg. Den har jo som sådan aldrig været lukket ned, til trods for mit sidste indlæg. Og jeg kan se, at der stadig har været mange besøg herinde, hvilket gør mig virkelig glad. Det overrasker mig, men glæder mig så meget, at i stadig læser med, bruger opskrifter med mere, selvom jeg ikke har skrevet noget nyt i næsten tre måneder!!! Og wauw de tre måneder er gået stærkt! Jeg har nydt tiden væk fra bloggen, virkelig meget. Og jeg har haft brug for den. For at finde ud af mine prioriteter. Men jeg har også savnet at blogge, meget. Jeg har savnet mit terapirum, hvor jeg har kunne dele alt og intet. Hvor folk kan følge med hvis de har lyst, i mit tankemylder, eller lade hver. Det er derfor jeg starter op igen, fordi jeg virkelig, oprigtigt, har savnet at skrive side op og side ned, om alt og intet. Jeg skal nok skrive et indlæg, om hvad jeg har lavet mens jeg har været væk fra bloggen, om mine tanker om at lukke ned, og nu starte op igen og meget mere. Jeg skal nok også godkende og svare på alle de mange kommentarer der er kommet i min pause (og tak for dem forresten – i er søde). Men nu vil jeg gå ud og fejre at være startet op igen, med min sødeste Caro, god mad og en masse lækre drinks, og vino.

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker stikket