Om at rødme

Pizzasnegle

22092685_10212686956945600_1523113261_oJeg har gået det seneste, og haft en helt ustyrlig lyst til pizzasnegle og squashboller. Så derfor valgte jeg at kombinere de to ting (når man vitterligt ikke kan vælge), og det endte med dem her. De smager fabelagtigt. Jeg brugte samme opskrift som til mine squashboller, og lavede dem egentlig bare om til pizzasnegle, jeg vil dog gerne indrømme, og advare, at hold da magle det var svært at styre dejen. Hvis du bare gerne vil have en almindelig dej, kan jeg anbefale at bruge samme opskrift som til mine pølsehorn, da den vil være lettere at styre. Men de her blev nu også virkelig gode, og er testet af roomie, der igår kom hjem og spiste fire, til trods for hun allerede havde fået aftensmad. Så de er godkendt her fra Frederiksberg.

Det du skal bruge:

  • 1 stor squash
  • 100 g havregryn
  • 50 g solsikkekerner
  • 250-350 g hvedemel (mængden af hvedemel afhænger meget af hvor fugtig en squash man bruger)
  • 150 g grahamsmel
  • 1 æg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 2 ½ dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • Topping til pizzaen, jeg brugte skinke, pepperoni, revet mozerella og massere af oregano

Fremgangsmåde:

  1. Start med at opløs gæren i vandet
  2. Bland den revne squash med vand og gær, æg og olie.
  3. Herefter tilsættes solsikkekerner, havregryn, grahamsmel og salt
  4. Mæt dejen med hvedemel
  5. Dejen æltes til den er fast – den må ikke blive for tør
  6. Sæt dejen til hævning i en time et lunt sted
  7. Del dejen i to og rul så de to deje ud på skift så du får to pizzaer af ca. 0,5 cm tykkelse. Fordel toppingen på pizzaerne og rul til sidst til en pølse af hver. Skær snegle af ca. 1,5-2 cm tykkelse og kom over på en bradepande beklædt med bagepapir.
  8. Lad pizzasneglene efterhæve i 30 minutter
  9. Bag sneglene i 25 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader

22095334_10212686956905599_1149867972_o

nadja_signatur
Få besked om nye indlæg ved at tilmelde dig her og følg med på Facebook her og Instagram her
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rødme